به گزارش سلامت نیوز به نقل از روزنامه خراسان از نیویورک پست، نوشابه بدون قند، حتی با توجه به هشدار دندانپزشکان که میتواند مینای دندان را از بین ببرد و «حالت ذخیره چربی» بدن را فعال کند، به لطف تبلیغات مربوط به کاهش وزن، محصولی پرطرفدار است. فرایند کربناته [گازدار] کردن شامل افزودن اسید کربنیک است که به نوشیدنی بوی خاصی میدهد. اسیدی بودن نوشابه رژیمی به مرور زمان ممکن است باعث فرسایش مینای دندان شود و مینای ضعیف شده ممکن است بیشتر در معرض سوراخ شدن و حساسیت قرار گیرد. برای همین اگر مجبورید نوشابه رژیمی بنوشید، از نی استفاده کنید و بعد از آن آب بنوشید.
بهیاد داشته باشید بر اساس پژوهشهای مختلف، شیرینکنندههای مصنوعی با افزایش خطر حمله قلبی و سکته مغزی و همچنین دیابت در ارتباط هستند. کارشناسان ادعا میکنند فقط ۴۰ دقیقه پس از نخستین جرعه نوشابه رژیمی، این نوشیدنی که ۴۶ میلیگرم کافئین در یک قوطی ۱۲ اونسی (تقریبا ۳۴۰ میلیلیتری) دارد، باعث «اعتیاد کوتاهمدت» میشود. کافئین در ۶۰ دقیقه میتواند تشنگی را افزایش دهد. در ضمن هرچند نوشابه رژیمی حاوی کافئین کمتری نسبت به نوشابه معمولی است، اما همچنان مقدار متوسطی کافئین دارد. کافئین مادهای ادرارآور است، به این معنی که ممکن است باعث کمآبی بدن شود.