بازدید:۷۳۹۷
صد آنلاین | آنتی اکسیدان ها موادی هستند که رادیکال های آزاد مضر را خنثی می کنند و از آسیب اکسیداتیو به سلول ها جلوگیری می کنند.تحقیقات نشان می دهد که آنتی اکسیدان ها می توانند تأثیر قدرتمندی بر سلامت و بیماری داشته باشند.در واقع، برخی از مطالعات نشان می دهد که آنتی اکسیدان ها ممکن است در برابر چندین نوع بیماری مزمن، از جمله سرطان، دیابت، بیماری قلبی و چاقی محافظت کنند.ترکیبات متعددی که در کلونجی یافت می شوند، مانند تیموکینون، کارواکرول، تی آنتول و 4-ترپینئول، مسئول خواص آنتی اکسیدانی قوی آن هستند.یک مطالعه لوله آزمایشی نشان داد که اسانس کلونجی همچنین به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل می کند.با این حال، تحقیقات بیشتری لازم است تا مشخص شود آنتی اکسیدان های موجود در کلونجی چگونه بر سلامت انسان تأثیر می گذارد.
سیاه دانه از نظر طبی گرم و خشک است.
زنان حامله نباید آن را مصرف کنند، زیرا ممکن است باعث سقط جنین شود.
ادرار آور است و یبوست را از بین میبرد.
سیاه دانه شکم درد را رفع میکند.
تهوع را بر طرف میکند.
تمیز کننده خون است.
برای درمان بواسیر، سیاه دانه را بسوزانید و سوخته اش را بخورید.
بوییدن سیاه دانه برای از بین بردن سردرد مفید است.