سرهنگ پاسدار «رضا حیدر پور» مدیر کل حفظ آثار دفاع مقدس و مقاومت استان بوشهر صبح امروز در گفت وگو با رسانه ها با گرامیداشت ایام هفته دفاع مقدس اظهار داشت: با توجه به درگیری مستقیم استان در این جنگ، چهار نقطه برای بازدید کاروانهای راهیان نور پیشبینی شده است که ان شا الله مقدمات صدور مجوزهای لازم در دستور کار قرار دارد.

سرهنگ حیدر پور ادامه داد: اولین نقطه در نظر گرفته شده در بندر سیراف است که ۹ نفر از نیروهای پدافند در روز نهم اسفندماه و همزمان با نخستین روز جنگ در آن به شهادت رسیدند.
وی افزود: دومین نقطه در شهرستان دشتی و محل شهادت سه نفر از نیروهای شجاع هوافضاست که هم اکنون به دست تشکل های مردمی و گرو ه های خادم الشهدا اداره و برنامه های فرهنگی به صورت مستمر در این محل برگزار می شود.
مدیر کل حفظ آثار دفاع مقدس و مقاومت استان بوشهر با بیان اینکه سومین نقطه نیز در شهرستان دشتی قرار دارد گفت: این منطقه مربوط به شهادت همزمان چهار نفر از اعضاء یک خانواده عشایر می باشد که در نزدیکی شهر خورموج واقع شده است.
سرهنگ حیدر پور ادامه داد: میدان غدیر شهر بوشهر نیز به دلیل شهادت برخی از هم استانی های عزیزمان به عنوان نقطه چهارم به منظور ایجاد یادمان زیارتی در نظر گرفته شده است.
انتهای پیام/