به گزارش صد آنلاین، پرونده این جنایت از اختلافی مالی بر سر ۹۰۰ هزار تومان در یک قهوهخانه در جنوب تهران آغاز شد و در نهایت به مرگ جوانی ۲۹ ساله انجامید؛ قتلی که پس از طی مراحل قضایی، متهم آن به قصاص محکوم شد، اما در آخرین لحظات اجرای حکم، اولیای دم به او مهلت دادند.
ماجرا از زمانی آغاز شد که سعید، برادر مقتول، برای دریافت وجه نقد به قهوهخانهای که از مشتریان قدیمی آن بود، مراجعه کرد. او کارت بانکی خود را در اختیار صاحب قهوهخانه گذاشت تا ۲ میلیون تومان از حسابش برداشت و معادل آن را نقدی دریافت کند.
صاحب قهوهخانه پس از انجام تراکنش، یک میلیون و ۱۰۰ هزار تومان به سعید پرداخت و اعلام کرد ۹۰۰ هزار تومان باقیمانده را بابت بدهی او برداشت کرده است. این موضوع باعث اعتراض سعید و در ادامه شکلگیری مشاجره میان او و صاحب قهوهخانه شد.
سعید پس از ترک قهوهخانه با برادرش سهیل تماس گرفت و دقایقی بعد، سهیل به همراه چند نفر از دوستانش راهی قهوهخانه شد. حضور آنها بار دیگر درگیری میان دو طرف را رقم زد؛ درگیریای که این بار به جنایتی خونین ختم شد.
سعید در جریان تحقیقات به مأموران گفت که برادر صاحب قهوهخانه به نام وحید، در جریان درگیری با قمه به سهیل ضربه زده و پس از آن از محل فرار کرده است. با این اظهارات، تحقیقات برای شناسایی و دستگیری وحید آغاز شد و متهم مدتی بعد بازداشت شد.
وحید پس از دستگیری، اصل درگیری و وارد کردن ضربه به سهیل را پذیرفت، اما مدعی شد قصد قتل نداشته است.
او در جلسه دادگاه گفت: «قتل را قبول دارم، اما قصد کشتن سهیل را نداشتم و مرگ او ناخواسته اتفاق افتاد.»
وحید در تشریح ماجرا مدعی شد: «سعید که از مشتریان قهوهخانه بود، پیش از درگیری مرگبار وارد قهوهخانه شد و با برادرم درگیر شد. بعد از ترک محل، همراه برادرش و تعدادی از دوستانشان که قمه و چوب در دست داشتند، برگشتند.»
وی ادامه داد: «میخواستم فرار کنم، اما آنها اجازه ندادند سوار ماشین شوم. به قهوهخانه برگشتم و در را قفل کردم، اما مهاجمان در را شکستند و وارد شدند.»
متهم مدعی شد در جریان درگیری، برای دفاع از خود و برادرش قمه یکی از مهاجمان را گرفته، اما در اثر هل دادن او از سوی افراد حاضر در درگیری، قمه ناخواسته به قلب سهیل اصابت کرده است.
وحید همچنین گفت مقتول را نمیشناخته و با او خصومتی نداشته است و در پایان از خانواده سهیل درخواست بخشش کرد.
با پایان رسیدگی قضایی، قضات شعبه ۱۱ دادگاه کیفری یک استان تهران با توجه به محتویات پرونده، وحید را به قصاص محکوم کردند. سایر افرادی که در این درگیری مشارکت داشتند نیز هر کدام به یک سال حبس محکوم شدند.
پس از قطعی شدن حکم و طی مراحل قانونی، وحید امروز برای اجرای حکم قصاص پای چوبه دار رفت؛ اما در آخرین لحظات، اولیای دم به او مهلت دادند.
به این ترتیب، اجرای حکم فعلاً متوقف شد و محکوم به قصاص به سلول بازگشت تا در مهلت تعیینشده، تلاشها برای جلب رضایت خانواده مقتول و پایان دادن به این پرونده ادامه پیدا کند.