۰۱ مرداد ۱۴۰۵ - ۰۵:۱۵

شلمچه زیر آتش؛ زائران هدف حمله آمریکا قرار گرفتند و قتل عام شدند + تصاویر ویدئویی

ترامپ
بازدید:۱۶۹۸۹
صد آنلاین | ساعتی پیش گذرگاه مرزی شلمچه شاهد یک جنایت هولناک بود. در حالی که این منطقه مملو از زائران و غیرنظامیان بی‌گناه بود، ارتش تروریستی آمریکا با یک حمله وحشیانه، مستقیم این گذرگاه را هدف قرار داد.

به گزارش صد آنلاین، ساعتی پیش گذرگاه مرزی شلمچه شاهد یک جنایت هولناک بود. در حالی که این منطقه مملو از زائران و غیرنظامیان بی‌گناه بود، ارتش تروریستی آمریکا با یک حمله وحشیانه، مستقیم این گذرگاه را هدف قرار داد.

 

 
ویدئو دوم

 
 

گزارش‌های میدانی حاکی از آن است که صحنه حادثه به یک میدان جنگ واقعی تبدیل شده؛ آمبولانس‌ها با حداکثر سرعت در حال خارج کردن پیکر شهدا و مجروحان از میان آوارها هستند. شاهدان عینی از اوضاع وخیم و وحشت حاکم در منطقه خبر می‌دهند.

 

آیا این یک خطای استراتژیک بوده یا یک اقدام هدفمند برای برهم زدن امنیت منطقه؟ جزئیات این جنایت جنگی که نقض آشکار تمام کنوانسیون‌های بین‌المللی است، در ساعات آینده منتشر خواهد شد.

تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها