به گزارش سرویس سلامت صد آنلاین ، پنیرک برای چی خوبه ؟ پنیرک دارای خواص درمانی بسیاری است. پنیرک حاوی ویتامین C، تاننها، مخاط، آنتوسیانین گلیکوزید مالوین و فلاونوئیدها است. برای اهداف دارویی رایج پنیرک و بهره مندی از خواص پنیرک، از پنیرک ارمنی و پنیرک مارش (مارشملو) استفاده میکنند.
پنیرک رنگی بنفش زیبا دارد و روغن پنیرک میتواند برای درمان انواع مختلفی از مشکلات استفاده شود. روغن پنیرک در بیشتر لوازمهای آرایشی و زیبایی مورد استفاده قرار می گیرد. اگر پوست خشک، آسیب دیده و کدر دارید میتوانید از روغن پنیرک استفاده کنید و از خواص پنیرک برای پوست بهرهمند شوید.
یکی از خواص پنیرک کمک به درمان زخم است. درمان بیماریهای کلیه و مثانه مانند سوزش مجاری ادراری و گیاه پنیرک برای عفونت مثانه از دیگر خواص پنیرک هستند.
برای نرمی و لطافت پوست میتوانید از دمنوش پنیرک استفاده کنید و از خواص پنیرک برای پوست برخوردار شوید.
از دیگر خواص پنیرک میتوان به رفع تورم دهان و گلو، مقوی رحم، ملین، ادرار آور، ضد درد، ضد التهاب، تولید شیر بیشتر در مادران شیرده، درمان سرفه(گل پنیرک برای سرفه)، درمان جوش و نیش حشرات، درمان خارش پوست، درمان اگزما، درمان سنگ صفرا، درمان سنگ کلیه، درمان التهاب کلیه، درمان سردرد، رفع یبوست، دندان درد و بیخوابی اشاره کرد.
2111/ش
اگر راجع به ضد التهاب ها مطالب بیشتری بذارید ممنون میشوم
این گیاه که اصطلاحا توله گفته میشود در استان بوشهر به وفور یافت میشود حتما باید قسمت های تازه آن استفاده شود چون قسمت های قدیمی تر دیر پز میباشد بعد از اینکه چندبار با آب شسته شد آبپز شده و با نارنج میل میشه که طعم بسیار خوبی بهش میده و خواص بسیاری دارد .
در زمستان برگهاش میچینیم و میشوییم و بعد با آب و ذره ای نمک میپزیم ، بعد که پخت آب آن را میگیریم و میخوریم
بعضیا هم با ماست مخلوط میکنند و مانند بستنی با قاشق میخورن خیلی خوشمزه است
این گیاه سرپلذهاب داره اسمش تولکه است،معمولا بعد ازشستش خورد میشه وآب پز و پیازداغ و بعضیا دوتا تخم مرغ بهش اضافه میکنن خوشمزه میشه.
توی استان یزد هم سبز میشه بهش گل خواصی می گویند از برگ و ساقه و ریشه این گیاه استفاده ای نمی شود ولی از گلهای خشک شده آن شربت درست می کنند از پنیرک تازه هم به صورت خام خورده میشه
وبه وفور هم در این استان پیدا میشود