آخرین اخبار
۲۵ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۰:۳۴

مسکو درباره پیامد نفتی محاصره دریایی ایران هشدار داد

مسکو درباره پیامد نفتی محاصره دریایی ایران هشدار داد
بازدید:۱۸۷
صد آنلاین | عضو کمیته قانون اساسی مجلس سنای روسیه شامگاه دوشنبه گفت که محاصره دریایی ایران توسط آمریکا، قیمت نفت را در بازارهای جهانی بیشتر افزایش می‌دهد.

 به گزارش صد آنلاین ، سناتور «الکسی پوشکوف» عضو کمیته قانون اساسی شورای فدراسیون روسیه (مجلس سنا) شامگاه دوشنبه درباره اثر محاصره غیرقانونی و غیرانسانی دریایی ایران بر قیمت نفت هشدار داد.

پوشکوف در بیانیه‌ای گفت: «محاصره آمریکا [بر بنادر ایران] در صورت عملی شدن، مانع رسیدن روزانه ۱.۵ میلیون بشکه نفت دیگر از ایران به بازارها خواهد شد که این امر فقط اوضاع را بدتر کرده و قیمت‌ها را بیشتر افزایش می‌دهد».

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، وی با بیان اینکه جنگ تحمیلی آمریکا علیه ایران باعث تضعیف بازار جهانی نفت شده، افزود: «امروز، قیمت‌ها ۱۰۳.۴۸ دلار در هر بشکه است که تقریباً ۴۰ درصد بالاتر از قیمت قبل از جنگ است».

پیش از این نشریه «وال‌استریت‌ژورنال» به نقل از منابع آگاه مدعی شده بود که محاصره دریایی ایران با مشارکت ۱۵ کشتی جنگی آمریکایی رسماً آغاز شده است.  /فارس