آخرین اخبار
۲۴ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۳:۱۲

توپ مخصوص بازی بزرگان آسیا طراحی شد

توپ مخصوص بازی بزرگان آسیا طراحی شد
بازدید:۱۴۱
توپ «باراديس» به‌عنوان توپ رسمی مراحل حذفی لیگ نخبگان آسیا وارد جده شد.

بازیکنان تیم‌های حاضر در مراحل حذفی لیگ نخبگان آسیا در این فصل با توپ «باراديس» بازی می‌کنند؛ توپی که توسط شرکت اسپانیایی «کلمی» و در همکاری با کنفدراسیون فوتبال آسیا طراحی و تولید شده است.

این توپ که به‌تازگی به جده رسیده، در ادامه دیدارهای مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ نخبگان آسیا مورد استفاده قرار می‌گیرد و همچنین در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا ۲ که از مرحله یک‌چهارم نهایی از سر گرفته می‌شود، به کار خواهد رفت.
شرکت سازنده درباره طراحی این توپ اعلام کرده که رنگ‌ها و شکل آن با الهام از تنوع فرهنگی و شور فوتبالی قاره آسیا انتخاب شده است.
همچنین در ساخت «باراديس» از جدیدترین فناوری‌های ورزشی استفاده شده تا بالاترین سطح عملکرد برای بازیکنان فراهم شود.

در حال حاضر شهر جده میزبان ادامه مسابقات لیگ نخبگان آسیا است و دیدارهای مرحله یک‌چهارم نهایی و نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان آسیا ۲ نیز در شهر دبی برگزار می‌شود.

تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها