آخرین اخبار
۲۹ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۰

کورتوا: تلاشم می کنم هر چه زودتر به شرایط بازی برگردم

بازدید:۱۴۷
دروازه‌بان رئال مادرید درخصوص مصدومیتش گفت: تمام تلاشم را به کار می‌گیرم تا با طی کردن مراحل ریکاوری، هر چه زودتر به شرایط بازی برگردم

 تیبو کورتوا دروازه بان بلژیکی رئال مادید در جریان گرم‌کردن پیش از دیدار سه‌شنبه شب مقابل منچسترسیتی در ورزشگاه اتحاد احساس ناراحتی کرد، اما با این وجود در ترکیب اصلی قرار گرفت و ۴۵ دقیقه نخست بازی کرد و با چند واکنش مانع گلزنی سیتیزن‌ها شد.


در نهایت با تشدید در مجبور به تعویض شد. آزمایش‌های نهایی نشان می‌دهد کورتوا دست کم ۸ هفته از میادین به دور خواهد بود.

این سنگربان بلژیکی حالا با انتشار پیامی نسبت به این موضوع واکنش نشان داد و نوشت: از همین لحظه تمام تلاشم را به کار می‌گیرم تا با طی کردن مراحل ریکاوری، هر چه زودتر به شرایط بازی برگردم و دوباره به تیم محبوبم کمک کنم.

تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها