آخرین اخبار
۰۴ دی ۱۴۰۴ - ۰۷:۳۵

رسانه عبری اعتراف کرد/ اسرائیل بزرگترین ضربات سایبری را از ایران دریافت کرده است

رسانه عبری اعتراف کرد   اسرائیل بزرگترین ضربات سایبری را از ایران دریافت کرده است
بازدید:۱۸۶
صد آنلاین | یک رسانه تخصصی رایانه و مسائل سایبری رژیم صهیونیستی اعتراف کرده است که هکرهای ایرانی در ردیف اول حملات سایبری علیه اسرائیل قرار دارند.
به گزارش صد آنلاین ،مجله تخصصی عبری زبان پی سی در گزارشی که روز چهارشنبه منتشر شد اعلام کرد، جنگ سایبری بین اسرائیل و ایران مدت‌های مدیدی است که آغاز شده است و حداقل سه سال از آن می‌گذارد.
 
 
به نوشته این رسانه عبری زبان، در این جنگ ما شاهد حملات خرابکارانه، جاسوسی و عملیات تاثیرگذاری بر افکار عمومی هستیم. این رسانه افزود: همزمان با آغاز جنگ 12 روزه حملات سایبری ایران علیه اسرائیل شاهد جهش بسیار بزرگی در حملات سایبری بودیم در حالی که هکرهای متخاصم به سرعت موفق شدن روش‌ها عملکردی خود را هم در فضای مجازی تغییر دهند.

در بخش دیگری از این گزارش آمده است، در پایان سال 2025 می‌توان اعتراف کرد که ایران در رتبه اول کشورهایی است که در فضای سایبری امسال به اسرائیل ضربه وارد کرده است، این در حالی است که اسرائیل خود را در این فضا صاحب سبک و پیشرو تصور می‌کند.

در این گزارش آمده است: ماه ژوئن امسال شاهد افزایش قابل توجهی در شمار حملات علیه اسرائیل بودیم و در آن شرکت‌های کوچک و متوسط در اسرائیل مورد حمله شدید قرار گرفتند در حالی که مهاجمان دفاتر وکلا، شرکت‌های ساخت و ساز و تامین منابع انسانی و نیز تامین کنندگان خدمات لجستیکی را مورد هدف قرار دادند و در این میان شرکت‌های ترخیص کننده گمرک و نیز شرکت‌های زیر ساخت‌های ارتباط نیز به تسخیر این هکرها درآمدند.

در بخش دیگری از این گزارش به برخی از گروه‌های هکری اشاره شده است که بیشترین و مهمترین ضربات را به رژیم صهیونیستی وارد کردند.

این رسانه افزود: در میان حجم عظیم حملات صورت گرفته شاهد آن بودیم که چند گروه هکری بیش از بقیه برجسته بودند که در آن میان مودی واتر، چارمینگ کیتن، دارک بیت، فینیکس سایبر طوفان و از همه مهم تر حنظه قابل ذکر است./تسنیم