آخرین اخبار
۰۳ دی ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۴

عاملان قتل در مهاباد دستگیر شدند

عاملان قتل در مهاباد دستگیر شدند
بازدید:۲۰۲
صد آنلاین | فرمانده انتظامی مهاباد از شناسایی و دستگیری سه نفر از عاملان اصلی قتل در یکی از محلات مهاباد خبر داد.

 به گزارش صد آنلاین سرهنگ امیررضا رسولیان، فرمانده انتظامی شهرستان مهاباد اعلام کرد که سه نفر از عاملان اصلی نزاعی که به قتل انجامید، در یکی از مناطق این شهر دستگیر شده‌اند.

 

جزئیات حادثه و اقدامات پلیس

وی توضیح داد: شب گذشته، پس از اطلاع از وقوع این حادثه در مرکز فوریت‌های پلیس، مأموران فوراً به محل حادثه اعزام شدند و اقدامات اولیه برای شناسایی متهمان آغاز شد.

براساس سخنان سرهنگ رسولیان، با بهره‌گیری از فناوری‌های فنی، اشراف اطلاعاتی و تلاش بی‌وقفه شبانه‌روزی کارآگاهان، محل اختفای متهمان شناسایی شد و هر سه نفر در یک عملیات سریع و هماهنگ بازداشت شدند.

 

دلایل درگیری و اقدامات قانونی

رسولیان اشاره کرد که متهمان در تحقیقات اولیه، علت نزاع را اختلافات شخصی ذکر کرده‌اند. سپس برای تکمیل روند رسیدگی پرونده، به مراجع قضایی معرفی شده‌اند.

تعهد پلیس به امنیت جامعه

فرمانده انتظامی مهاباد تصریح کرد که تأمین امنیت شهروندان اولویت اصلی پلیس بوده و با هرگونه رفتار خلاف قانون که باعث اختلال در آرامش عمومی شود، قاطعانه برخورد خواهد شد.

تشکر از همکاری مردم

در پایان، سرهنگ رسولیان از شهروندان به دلیل همکاری‌های مؤثرشان تشکر کرد و گفت: گزارش‌دهی سریع موارد مشکوک از سوی مردم، نقش بسیار مهمی در کشف جرایم و افزایش امنیت اجتماعی ایفا می‌کند. وی تأکید کرد که پلیس با جدیت تمام تلاش می‌کند تا آرامش ساکنان شهرستان مهاباد حفظ شود و اجازه نخواهد داد این امنیت خدشه‌دار شود./رکنا

پربیننده‌ها پربحث‌ها