آخرین اخبار
۱۱ آذر ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۸
کلینیک سلامت صد آنلاین

با موهایتان این کار را نکنید

با موهایتان این کار را نکنید
بازدید:۱۸۰
صد آنلاین | کارشناس اداره کل امور فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو می‌گوید: دکلره به اکسید شدن بخشی از آمینواسیدهای مهم مو، کاهش انسجام الیاف و خشک و شکننده شدن تارهای مو منجر می‌شود.

 به گزارش صد آنلاین ، کارشناس اداره کل امور فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو پیامدهای استفاده نادرست از دکلره و رنگ مو را تشریح کرد.

 

 کیانا روحی کارشناس اداره کل امور فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو درباره نحوه مصرف فرآورده‌های اکسیدان‌، دکلره و شرایط نگهداری رنگ مو بیان کرد: اکسیدان‌ها که معمولا بر پایه هیدروژن پراکسید هستند، نقش فعال‌کننده رنگ مو را دارند و فرمولاسیون آنها باید به‌گونه‌ای باشد که حساسیت پوستی ایجاد نکنند.

وی افزود: دکلره به اکسید شدن بخشی از آمینواسیدهای مهم مو، کاهش انسجام الیاف و خشک و شکننده شدن تارهای مو منجر می‌شود.

این کارشناس اظهار کرد: آسیب‌هایی مانند کاهش ضخامت مو، التهاب و قرمزی پوست سر و تحریک سیستم تنفسی از جمله پیامدهای استفاده نادرست از دکلره است. این فرآیند تنها با رعایت اصول ایمنی و توسط افراد متخصص انجام شود.

روحی درباره ویژگی‌های رنگ موی استاندارد توضیح داد: این فرآورده باید یکنواخت، همگن و فاقد ذرات حل‌نشده باشد و PH آن معمولا بین ۹ تا ۱۱ قرار می‌گیرد. تیوب رنگ مو باید در دمای اتاق، دور از نور مستقیم و شعله نگهداری شود.

 

وی گفت: رنگ موها به ۲ دسته گیاهی و سنتتیک تقسیم می‌شوند که نوع سنتتیک از نظر دوام رنگ در ۳ شکل موقت، نیمه‌دائمی و دائمی عرضه می‌شود. همچنین حداکثر غلظت مجاز آمونیاک در این فرآورده‌ها ۶ درصد است.

روحی توصیه کرد: مصرف‌کنندگان صرفا از محصولات دارای مجوز استفاده کنند و از خرید فرآورده‌های فاقد برچسب اصالت و مشخصات کامل خودداری کنند./همشهری انلاین