به گزارش صد آنلاین ، بسیاری از ما عادت داریم پوست میوه و سبزیجات را دور بریزیم، در حالیکه بخش زیادی از فیبر، ویتامینها و آنتیاکسیدانها در همین پوستها نهفته است. آشنایی با پوستهای خوراکی میتواند به بهبود تغذیه و پیشگیری از بیماریها کمک کند.
پوست سیبزمینی سرشار از فیبر، ویتامینهای B و C، پتاسیم، کلسیم و آهن است.
پوست کرکدار هلو منبعی غنی از فیبر، ویتامین A و آنتیاکسیدانهایی مثل کاروتنوئیدهاست که به سلامت چشمها کمک میکند.
پوست بادمجان بهویژه انواع بنفش آن، سرشار از آنتیاکسیدان است؛ هرچند ممکن است کمی سفت به نظر برس
در پوست سفید هندوانه آمینواسیدی به نام سیترولین وجود دارد که به کاهش درد عضلانی کمک میکند. میتوانید آن را ترشی بیندازید، در غذا تفت دهید یا آبگیری کنید.
سیب
پوست سیب بیش از گوشت آن فیبر و ویتامین دارد. همچنین آنتیاکسیدانی به نام کوارستین در پوست سیب وجود دارد که به سلامت مغز و ریهها کمک میکند.