به گزارش صدآنلاین؛ محمد صدر در این برنامه مدعی شده بود روسیه اطلاعات پدافند ایران را به اسرائیل داده است.
بر اساس این گزارش امروز خبرگزاری میزان اعلام کرده بود که در پی اظهار برخی ادعاهای خلاف و بدون استناد از سوی یک شخصیت سیاسی در یک برنامه اینترنتی، دادستانی تهران علیه فرد یاد شده اعلام جرم شده است.
مرکز رسانه قوه قضاییه اعلام کرد: پس از حضور یک شخصیت سیاسی و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در برنامهای اینترنتی که با اظهار ادعاهایی خلاف همراه بود، دادستانی تهران علیه وی اعلام جرم کرده و پرونده قضایی برای او تشکیل شد. در پی تشکیل پرونده برای فرد یاد شده وی به دادستانی احضار شد.
مجری این برنامه اینترنتی محمدحسین رنجبران مشاور عباس عراقچی بود که او هم ساعاتی پیش استعفا داد.
محمد حسین رنجبران در صفحه شخصیاش در شبکه اجتماعی ایکس نوشته است: با توجه به اینکه مصالح نظام و کشور و جلوگیری از حواشی غیرضرور، فراتر از هر مصلحت شخصی و فردی است اینجانب از برادر بزرگوارم جناب آقای دکتر عراقچی وزیر محترم امور خارجه درخواست کردم با استعفای اینجانب از مسئولیت مشاورت رسانهای ایشان موافقت فرمایند.
از حسن اعتماد ایشان در حدود یکسال گذشته صمیمانه قدردانی کرده و از حضرت حق برای ایشان در ایفای مسئولیت خطیری که بر عهده دارند توفیق روزافزون مسئلت میکنم.