به گزارش صد آنلاین ، فواید زیادی برای چای نام برده شده است که شما میتوانید با تحقیقات متوجه آن شوید.
چای یکی از نوشیدنیهای بسیار محبوب است. بسیاری از افراد از برگ خالص برای دم کردن چای استفاده میکنند، اما آیا میدانستید که چای هم ممکن است سمی شود؟
چه زمانی چای سمی میشود؟
چای میتواند از یک نوشیدنی بسیار سالم به یک نوشیدنی بسیار خطرناک تبدیل شود؛ چایی که از منبع ناشناس و مقدار زیادی مواد شیمیایی بدست میآید. همچنین ممکن است مصرف زیاد یک نوع چای خاص باعث ایجاد مشکل در بدن شود پس چنانچه خواندید، مصرف چای از منبع ناشناس و نامطمئن و همچنین تکرار این رویه به مدت زیاد برای بدن مضر است و یک عامل سمی محسوب میشود.
چای پوئر
چای پوئر یکی از دسته بندیهای چای محسوب میشود که بسیاری از افراد آن را میشناسند. بهتر است که شما هم اطلاعاتی در مورد این چای داشته باشید. این چای یک چای مخمری تیره است که از یک گیاه یونانی به دست میآید و ممکن است در محیطهای غیر قابل کنترل یا ضعیف پرورش داده شود و در نتیجه هنگام خرید این چای، باید دقت زیادی داشته باشید، زیرا بعضی از آنها حاوی مواد مضر و باکتریهای خطرناک هستند. پس مطمئن شوید که این چای از کجا آمده و چگونه تهیه شده است.
چای ارل گری
این چای یکی از محبوبترین چای جهان محسوب میشود و حاوی یک یا چند چای سیاه داخل روغن ترنج است. نوشیدن این چای در حالت طبیعی مشکلی ایجاد نمیکند، اما مصرف بیش از حد روغن ترنج که در این چای استفاده شده، باعث سمی شدن در داخل بدن میشود. جالب است بدانید گزارشی هم وجود دارد که در آن یک مرد ۴۴ ساله بعد از مصرف زیاد این چای، به انقباض عضلانی و تاری دید دچار شده است.
چای ارگانیک و غیر ارگانیک
همه چایهای ارگانیک برای بدن مناسب نیستند و همه چایهای غیر ارگانیک هم برای بدن بد نیستند. همه چیز بستگی به کشاورزی دارد که چای را درست کرده است. بعضی از چایهای ارگانیک هرگز به اندازه چای غیر ارگانیک خوب نیستند و شاید این مسئله برایتان تعجب آور باشد.
چای ارگانیک به معنای توده تولیدی انبوه هم هست. پس همیشه نباید کلمه ارگانیک را به معنای سالم بودن برداشت کنید. شاید در تولید انبوه، کشاورز به برداشت و پروسههای محصول توجه ویژه نکرده باشد، اما نکته خوب این است؛ چایهایی هستند که استانداردهای دقیق در آنها رعایت شده و کاملاً برای نوشیدن امنیت دارند.
از طرف دیگر برخی از چایهای غیر ارگانیک مجوز ندارند و شما میتوانید آنها را کاملاً تشخیص دهید. بعضی از این چایهای غیر ارگانیک در طولانی مدت داخل مغازه باقی میمانند و به فروش میرسند که ممکن است تولید سم کرده باشند. البته تعداد چایهای سمی کم است و شاید خیلی مصرفشان رایج نباشد، اما به هر حال باید مراقب چایهای ارزان قیمت مخصوصا در صفحات آنلاین باشید و از هر جایی استفاده نکنید.
چای ماچا و چای سبز
چای ماچا یکی دیگر از انواع چایها محسوب میشود که بیشتر از اینکه فایده داشته باشد، برای بدن مضر است. باید به جایی که چای را تهیه کردهاید توجه کنید. این چای معمولاً از ژاپن میآید. مگر اینکه بخواهید نوع خاصی از آن را از کشور کره، چین و کشورهای دیگر تهیه کنید. همچنین باید دقت داشته باشید که چه نوع چای را مینوشید. بعضی از افراد از آن برای کاهش وزن سریع استفاده میکنند، اما شاید غلطترین تصمیمی باشد که تا بحال گرفتهاید. مصرف زیاد چای سبز هم به دلیل کافئین بالا خطرناک است و به دلیل اینکه بعد از آن زیاد دستشویی میروید، بدن را دچار خشکی و کم آبی میکند.
چای سالم
اگر میخواهید چای خریداری کنید، حتماً به توضیحات توجه داشته باشید و سوالات خود را از فروشنده بپرسید. بسیار مهم است که بدانید چای که انتخاب کردهاید کاملا امن است.
هیچ قانون کلی برای چگونگی دوری از چای مضر وجود ندارد؛ مگر این که مقداری از آن را استفاده کنید، اما به طور کل چایها چه به صورت تازه، کهنه، پودری، غیر ارگانیک، ارگانیک، معطر یا حاوی روغن، ممکن است سالم یا سمی باشد. همه چیز بستگی به عواملی دارد که در تولید چای دخیل هستند. / نمناک