۲۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۷:۰۲

اختلاف مالی با خانواده همسر با قتل وحشتناک همراه بود

اختلاف مالی با خانواده همسر با قتل وحشتناک همراه بود
بازدید:۱۵۱۹
صد آنلاین | قضات دیوانعالی کشور رأی محکومیت چهار متهم پرونده قتل زن میانسال و دخترش را مهر تایید زدند
کد خبر : ۱۷۹۴۸۹

 به گزارش صد آنلاین ،بهمن ماه ۱۴۰۲، حادثه‌ای تکان‌دهنده در یکی از محلات غرب تهران، نیروهای پلیس را به صحنه جنایتی هولناک کشاند که طی آن دو عضو یک خانواده به قتل رسیده بودند. دامادی که به دلیل اختلافات مالی با خانواده همسرش، دو نفر را اجیر کرده بود تا مادرزن و خواهرزنش را به قتل برسانند، پس از روند قضایی به ۲۰سال حبس محکوم شد. همچنین دو عامل اجرای این جنایت به دو بار قصاص محکوم شدند.

 

 تماس مشکوک و آغاز تحقیقات

این پرونده با تماس تلفنی مردی جوان به کلانتری ۱۴۰ باغ فیض آغاز شد. این مرد که قصد داشت به دیدار نامزدش برود، مشاهده دو مرد نقاب‌پوش که از بالای دیوار خانه نامزدش به کوچه پریدند، باعث شد که موضوع را به پلیس اطلاع دهد. او در تماس تلفنی خود با پلیس گفت: «می‌خواستم به خانه نامزدم بروم تا با او بیرون برویم که ناگهان دیدم دو مرد نقاب‌پوش از بالای دیوار خانه به کوچه پریدند.

 

چون آنجا خانه نامزدم و مادرش بود خیلی کنجکاو شدم و از آنها پرسیدم داخل این خانه چه کار می‌کردید؟ آنها گفتند برای تعمیر آبگرمکن آمده بودند اما در‌ خانه خراب است و مجبور شدند از دیوار بالا بروند. من می‌دانستم نامزدم در خانه‌شان آبگرمکن ندارد و به همین دلیل به آنها مظنون شدم. وقتی پیگیری کردم، آنها چاقو کشیدند و با ارعاب و تهدید من اقدام به فرار کردند.

 

بعد از آن هرچه زنگ خانه نامزدم را زدم و تلفنش را گرفتم، جواب نداد.من نگرانم و مطمئن هستم که این افراد در خانه کار خلافی انجام داده‌اند.از طرفی امکان نداشت نامزدم ناگهان تماسش را با من قطع کند.من با او قرار داشتم که دنبالش بیایم و با هم بیرون برویم و اگر می‌خواست در برنامه‌مان تغییری ایجاد کند حتما به من اطلاع می‌داد.»

 

با دریافت این گزارش، مأموران کلانتری بلافاصله به محل اعزام شدند. در حالی که داماد جوان با اطمینان می‌گفت نامزدش در خانه است مجوز قضایی ورود به خانه با توجه به مورد مشکوکی که مرد جوان مشاهده کرده بود صادر شد. ماموران پس از ورود به داخل خانه با صحنه‌ای تکان‌دهنده روبه‌رو شدند؛ جسد دختر جوان و مادرش که به طرز فجیعی جان باخته بودند.

 

به این ترتیب رسیدگی به موضوع وارد فاز جنایی شد و تیم جنایی به همراه تیم بررسی صحنه جرم و همچنین کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ به همراه تیم تشخیص هویت پلیس آگاهی در محل حاضر شده و بلافاصله تحقیقات جنایی برای رازگشایی از ماجرا کلید خورد. بررسی‌های اولیه پزشکی قانونی حکایت از آن داشت که هر دو قربانی بر اثر خفگی جان خود را از دست داده‌اند. با دستور بازپرس جنایی اجساد قربانیان برای انجام معاینات و آزمایش‌های لازم به سردخانه پزشکی قانونی منتقل شد.

 

گسترش تحقیقات و کشف راز جنایت خانوادگی

پس از کشف این قتل، تحقیقات گسترده‌ای توسط پلیس آغاز شد. بررسی‌ها نشان داد که خانواده مقتول دارای دختر دیگری نیز است که ازدواج کرده و داماد وی با مادر و خواهرزنش بر سر مسائل مالی و ارث و میراث اختلافات جدی داشته است. این اختلافات منجر به تنش‌های فراوان در خانواده شده بود.یکی از نکات مهم در تحقیقات، درآمد قابل توجه مادر خانواده بود که از اموال شوهر مرحوم خود و اجاره املاک مختلف به صورت ماهانه حدود ۵۰۰ میلیون تومان دریافت می‌کرد. این امر احتمال انگیزه مالی در بروز این جنایت را افزایش داد.

 

 رصد مالی و ارتباط با عاملان جنایت

تحقیقات پلیس در حوزه مالی نشان داد داماد خانواده مبلغ قابل توجه ۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان به حساب مردی به نام یوسف، صاحب یک رستوران در منطقه، واریز کرده است. چند روز پس از آن، یوسف مبلغ ۲ میلیون تومان به حساب دو مرد جوان به نام‌های پژمان و برزو واریز کرد. بررسی‌ها نشان داد پژمان کارگر رستوران یوسف و برزو نیز کارگر جگرکی مجاور رستوران بوده است.این تراکنش‌های مشکوک باعث شد پلیس داماد خانواده، یوسف، پژمان و برزو را تحت نظر قرار دهد و نهایتاً در یک عملیات همزمان هر چهار نفر را بازداشت کند.

 

 اعترافات و انکارها در بازجویی

در بازجویی‌های اولیه، پژمان به قتل اعتراف کرد و گفت: «داماد خانواده نقشه قتل را کشیده و به صاحبکار من پول داده بود تا نقشه را اجرا کنیم.» برزو و یوسف نیز اظهارات پژمان را تأیید کردند. اما داماد خانواده این اتهامات را رد کرد و مدعی شد که نقشی در این قتل نداشته است.

 

 ارسال پرونده به دادگاه

پس از تکمیل تحقیقات، پرونده به شعبه ۲ دادگاه کیفری یک استان تهران ارسال شد. در جلسه دادگاه، وکیل اولیای دم درخواست اشد مجازات برای متهمان را مطرح کرد. پژمان و برزو که اتهامات خود را پذیرفته بودند، گفتند که به دلیل دریافت پول وسوسه شده‌اند.داماد خانواده نیز در جایگاه دفاع گفت: «پس از فوت پدرزنم، بر سر تقسیم ارث با مادر و خواهرزنم اختلاف داشتیم. به همین دلیل از یوسف کمک گرفتم و او دو کارگر را تحت پوشش تعمیرکار لباسشویی به خانه پدرزنم فرستاد تا مادر و خواهرزنم را بترسانند، اما آنها دست به جنایت زدند. من دستور قتل نداده بودم.قرار بود آنها فقط مادرزنم را گوشمالی دهند و اصلا بنا بر کشته شدن کسی نبود.» یوسف نیز در دفاعیات خود گفت: «من کسی را برای قتل اجیر نکردم و طبق اظهارات متهم، فقط پژمان و برزو را به او معرفی کردم.»

 

 رأی دادگاه و تأیید دیوان عالی کشور

در پایان جلسه دادگاه، قضات، پژمان و برزو را به خاطر مشارکت در دو قتل به دو بار قصاص محکوم کردند. داماد خانواده به ۲۰ سال حبس و یوسف به ۱۰ سال زندان محکوم شدند. رأی صادر شده از سوی قضات دیوان عالی کشور تأیید شد و روند اجرای حکم آغاز گردید.

به این ترتیب شمارش معکوس برای اجرای حکم و مجازات متهمان پرونده آغاز شده است./سایت جنایی

 
اشتراک گذاری:
گزارش خطا
برچسب ها :
ارسال نظر
پربیننده‌ها پربحث‌ها