به گزارش صد آنلاین ،مدیریت کلسترول خون شرایط سنی خاصی را نیاز ندارد بلکه در همه سنین باید مراقب این چربی خطرناک در رگهای خونی خود باشیم. ادویه جات مفیدی وجود دارند که میتوان برای کاهش کلسترول خون از آنها استفاده کرد.
گیاهان، مانند ریحان، برگهای گیاه هستند، در حالی که ادویهها مانند دارچین معمولا ً از بذر، دانه، پوست، یا ریشههای گیاه تهیه میشوند. هر دو برای طعم غذا به کار میروند ,، اما تحقیقات نشان میدهند که آنها سرشار از ترکیبات سالم هستند و ممکن است در بیشتر مواقع برای سلامتی مفید باشند.
گیاهان و ادویهها با التهاب مبارزه میکنند و آسیب به سلولهای بدن شما را کاهش میدهند به این دلیل که هر کدام سرشار از مواد شیمیایی گیاهی سالم هستند.
افزودن گیاهان و ادویهها به غذایتان، مزیت دیگری دارد:از آنجا که آنها بسیار خوش رایحه هستند، کاهش مواد غذایی کم سالمتر مثل نمک، شکر و چربی اضافه را آسانتر میکنند.
ادویه اصل را انتخاب کنید
ممکن است متوجه شده باشید که برخی گیاهان و ادویه جات به عنوان مکمل (به عنوان مثال، روغن پونه کوهی یا کپسولهای عصاره دارچین) به فروش میرسند. به جز در مواقعی که پزشکتان توصیه کند، سبزی و یا ادویه را، به شکل قرص بخورید. مقررات زیادی در مورد مکملها وجود ندارد و نظارت دولتی کمی وجود دارد بنابراین ممکن است یک کپسول حاوی چیزی که ادعا میکند، نباشد.
بهترین گیاهان و ادویهها برای سلامتی شما
اگر شما به تازگی با گیاهان و ادویه جات آشپزی میکنید، برای مدتی، کمی از آنها امتحان کنید تا ترکیبات مواد غذایی و چاشنی را که دوست دارید، متوجه شوید و در ادامه بحث درمانهای خانگی و طبیعی کلسترول خون برخی از ادویجات مهم برای اضافه کردن به وعده غذایی بعدیتان، آمده است.
هل برای کاهش کلسترول خون:
این ادویه تند و زننده در بسیاری از مخلوطهای ادویه جات خشک وجود دارد. این ادویه ناراحتی معده را تسکین میدهد و مطالعات آزمایشگاهی نشان میدهند که ممکن است به مبارزه با التهاب کمک کند.
مزیت دیگر آن این است که از همه ادویهها، هل حاوی مواد معدنی مانند منیزیم و روی بسیار بالا است.
پودر فلفل برای کاهش کلسترول خون:
فلفل قرمز تازه و خشک و پودر شده، غذای شما را تند خواهد کرد. همچنین ممکن است متابولیسم شما را افزایش دهند و به سالم نگهداشتن رگهای خونی کمک کند. یک دلیل ممکن، کپسایسین است، ترکیبی که آنها را تند میسازد.
دارچین برای کاهش کلسترول خون:
دارچین بسیار عالی است، چون شیرین است، اما کالری و قند بسیارکمی دارد. به علاوه پیدا کردن آن آسان و گران قیمت نیست و میتوانید آن را به چیزی اضافه کنید، از جمله قهوه و چای. مطالعات آزمایشگاهی نشان میدهند که دارچین ممکن، است به التهاب، دفع رادیکالهای آزاد که میتوانند به سلولهای شما آسیب برسانند، کمک کند؛ و برخی تحقیقات نشان میدهند که ممکن است باعث کاهش قند خون در افرادی شود که دیابت دارند و یا احتمال ابتلا به این بیماری را دارند، شود، اما مطالعات دیگر آن را تایید نمیکنند. این ادویه میتواند بخشی از یک رژیم غذایی سالم باشد، اما آن را برای درمان دیابت اشتباه نگیرید.
کاکائو مفید برای کاهش کلسترول:
ممکن است شما به کاکائو به عنوان جز کلیدی در شکلات فکر کنید، اما ادویهای است که با مزایای سلامتی بسیاری همراه است. دانه کاکائو سرشار از فلاونوئیدها است که آنتی اکسیدانهایی هستند که نشان داده شده، سلامت قلب را افزایش میدهند.
به نظر میرسد فلاونوئیدها نقشی در کاهش کلسترول و فشار خون و کمک به حفظ سرخرگهای کرونری قلب دارند.
زیره برای کاهش کلسترول:
در سراسر جهان استفاده میشود و به عنوان یک عنصر کلیدی در بسیاری از غذاهای هندی شناخته شده است، زیره سبز به طور طبیعی سرشار از آهن است.
همچنین ممکن است در کاهش وزن نقش داشته باشد. یک مطالعه در مورد ۸۸ زن دارای اضافه وزن نشان داد که آنهایی که کمی کمتر از یک قاشق چای خوری در روز زیره میخورند، در حالی که رژیم غذایی کم کالری دارند، نسبت به افرادی که همین رژیم را دارند و ریزه مصرف نمیکنند، وزن بیشتری را از دست میدهند.
کاهش سریع کلسترول با سیر:
این گیاه یک ترکیب قدرتمند به نام آلیسین دارد. مطالعات آزمایشگاهی نشان دادهاند که ممکن است احتمال ابتلا به بیماری قلبی را کاهش دهد و تحقیقات دیگر نشان میدهد که خوردن سیر به طور منظم ممکن است به کلسترول بالا و فشار خون بالا کمک کند. اما چنانچه در مطلب خواص سیر در بخش سلامت نمناک هم گفتیم برای رسیدن به این مزایا، شما باید آنرا را تکه تکه کرده یا خرد کنید:آلسین تنها بعد از اینکه سلولهای موجود در سیر بریده و یا له میشوند، شکل میگیرد.
زنجبیل برای کاهش کلسترول:
بله، زنجبیل واقعا ً میتواند به ناراحتی معده کمک کند و اثر آرامش بخشی روی پوشش دستگاه گوارش شما دارد و میتواند حالت تهوع را نیز کاهش دهد. مطالعات آزمایشگاهی نشان میدهند که زنجبیل دارای خواص ضد التهاب و آنتی اکسیدان است و ممکن است در جلوگیری از بیماریهایی مثل سرطان نقش ایفا کند. این ادویه پرخاصیت باعث کاهش کلسترول و در نتیجه کاهش تشکیل پلاک در رگهای خونی میشود که همین اثرات دلیلی است برای کاهش آترواسکلروزیس یعنی همان عامل ایجاد بیماریهای قلبی و سکته میشود؛ البته برای اثبات این فواید به مطالعات بیشتری نیاز است.
/نمناک