آخرین اخبار
۱۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۱

با خوردن این غذاها بدن شما احتیاج به هیچ ویتامینی ندارد

با خوردن این غذاها بدن شما احتیاج به هیچ ویتامینی ندارد
بازدید:۲۹۹
صد آنلاین | کارشناسان سلامت می‌گویند تکیه صرف بر مکمل‌های غذایی ممکن است موثرترین رویکرد برای تآمین ویتامین بدن نباشد.
کد خبر : ۱۷۸۴۷۵

 به گزارش صد آنلاین ،  ویتامین‌ها فواید سلامتی متعددی از جمله کمک به تولید انرژی، تقویت ایمنی و پیشگیری از بیماری‌های مختلف، دارند. با این حال، بسیاری از مردم به عنوان یک راه حل سریع برای رفع نیاز‌های تغذیه‌ای خود به مولتی ویتامین‌ها روی می‌آورند.

 

 

 

این  در حالی است که کارشناسان سلامت می‌گویند تکیه صرف بر مکمل‌های غذایی ممکن است موثرترین رویکرد نباشد، اما موثرترین رویکرد هم نیستند. در این زمینه، دو متخصص پزشکی به فاکس نیوز بهترین جایگزین‌های غذایی برای ترکیبات رایج مولتی ویتامین‌ها را فاش کردند.

در اینجا پنج غذای مورد تایید پزشک معرفی می‌شود که می‌توانند به طور طبیعی به جایگزینی یا کاهش وابستگی شما به مولتی ویتامین‌ها کمک کنند:

۱. اسفناج

دکتر ویلیام لی، پزشک، دانشمند و نویسنده، خاطرنشان کرد که اسفناج سرشار از مواد مغذی ضروری، از جمله ویتامین‌های A، C، B۱ (تیامین) و B۲ (ریبوفلاوین) است.

لی به فاکس نیوز گفت: سبزیجات برگ‌دار همچنین حاوی ویتامین‌های B۳ (نیاسین)، B۶، B۹ (اسید فولیک) و ویتامین E هستند. وی افزود: "اسفناج می‌تواند به کاهش فشار خون کمک کند که برای سلامت قلب و عروق و پیشگیری از سکته مغزی مهم است. "

۲. پاپایا

نویسنده کتاب "برای غلبه بر بیماری بخور" در سال ۲۰۱۹ افزود که پاپایا منبع عالی ویتامین‌های A و C است. او همچنین توضیح داد که این میوه گرمسیری ویتامین‌های B۵، B۹ (اسید فولیک) و ویتامین E را فراهم می‌کند که به ترتیب از سلامت هورمونی، سلولی و ایمنی پشتیبانی می‌کنند.

وی توضیح داد که پاپایا علاوه بر کمک به هضم، می‌تواند به کاهش التهاب و بهبود ایمنی کمک کند. متخصصان می‌گویند این میوه خوشمزه تابستانی به مقابله با گرما کمک می‌کند و در عین حال سلامت قلب و مغز را ارتقا می‌دهد.

۳. عدس

عدس سرشار از ویتامین‌های گروه B از جمله B۱ (تیامین)، B۲، B۳، B۵، B۶ و B۹ است. لی خاطرنشان کرد که حبوبات سوخت و ساز بدن را بهبود می‌بخشند، کلسترول LDL (بد) و التهاب را کاهش می‌دهند.

دکتر دیوید کاهانا همچنین عدس را توصیه کرد و لوبیا سیاه یا نخود را به عنوان جایگزین پیشنهاد داد. این متخصص گوارش تأکید کرد که این گونه‌ها "برای پروتئین گیاهی، ویتامین‌های گروه B و سلامت روده عالی هستند. "

۴. انواع توت

کاهانا توضیح داد که افزودن بلوبری، تمشک، توت فرنگی یا هر نوع توت دیگری که ترجیح می‌دهید به رژیم غذایی روزانه‌تان می‌تواند تفاوت بزرگی ایجاد کند. وی افزود که همه انواع توت‌ها حاوی "آنتی‌اکسیدان‌های قوی" هستند که به مبارزه با التهاب کمک می‌کنند و از سلامت قلب حمایت می‌کنند.

۵. ماهی‌های چرب

کاهانا خوردن ماهی‌های چرب مانند ماهی سالمون و ساردین را برای تأمین نیاز‌های غذایی روزانه شما توصیه کرد. او گفت این ماهی‌ها سرشار از اسید‌های چرب امگا ۳ هستند که برای سلامت مغز و قلب مفید هستند.

مصرف مولتی‌ویتامین ضرری ندارد، اما لی تأکید کرد که خوردن غذا‌های کامل «همیشه بهترین راه» برای دریافت ویتامین‌های ضروری است «زیرا غذا‌ها نه تنها ویتامین‌ها، بلکه طیف وسیعی از سایر درشت‌مغذی‌ها و ریزمغذی‌های مفید را نیز فراهم می‌کنند.»

کاهانا در عمل بالینی خود تأکید کرد که همیشه با «اول غذا» شروع می‌کند، سپس وقتی رژیم غذایی به تنهایی کافی نیست، از مکمل‌ها به صورت استراتژیک استفاده می‌کند. او افزود: «اما من مخالف مکمل‌ها نیستم.»

برای افرادی که رژیم‌های غذایی محدودکننده را دنبال می‌کنند، مشکلات جذب دارند یا از شرایط پزشکی خاصی رنج می‌برند، مکمل‌های غذایی می‌توانند این خلأ را پر کنند.

وی تأکید کرد که هدف تعادل است: روزانه یک رژیم غذایی غنی از مواد مغذی مصرف کنید و در صورت لزوم از مکمل‌های غذایی استفاده کنید.

منبع: الیوم العربیه

اشتراک گذاری:
گزارش خطا
ارسال نظر
تازه‌ها