شنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۴
به گزارش صد آنلاین ،پژوهشگران دانشگاه هاروارد در یک مطالعه گسترده دریافتند که ترکیبات مغذی موجود در آجیل مانند آنتیاکسیدانها، اسیدهای چرب امگا-۳ و ویتامین E نقش مهمی در حفاظت از سلولهای مغزی و کاهش التهاب دارند.
این مطالعه که روی بیش از ۷۰۰۰ بزرگسال انجام شد، نشان داد افرادی که حداقل سه بار در هفته آجیل مصرف میکنند، حافظه بهتری دارند و روند کاهش شناختی در آنها کندتر است.
دکتر نیما رضایی، متخصص نورولوژی، در گفتوگو با بهداشت نیوز گفت: «آجیلها به دلیل داشتن ترکیبات مغذی میتوانند به محافظت از سلولهای مغزی کمک کنند و خطر بروز بیماریهای دژنراتیو مانند آلزایمر را کاهش دهند.»
وی توصیه کرد که مصرف متعادل و منظم آجیل به همراه سبک زندگی سالم، میتواند بخش مهمی از برنامه پیشگیری از اختلالات شناختی باشد.
منبع: بهداشت نیوز