به گزارش صد آنلاین ،شادابی و سلامتی برای انسان زمانی اتفاق میافتد که تمام اعضای بدن به نحوه احسن فعالیتهای خود را درست انجام دهند، بعضی از اعضا نقش حیاتی را در بدن ایفا میکنند یعنی در نبودشان و یا کارکرد ناصحیحشان حیات فرد را تحت تاثیر قرار میدهد مانند اعضایی، چون مغز، قلب و کبد. این ۳ جز اعضای اصلی بدن شناخته شدهاند و کارکرد صحیح آنها به بدن بسیار کمک میکند.
کبد عضو بسیار مهم و حیاتی در بدن انسان است که علاوه بر اینکه تولید غذا در آن ایجاد میشود به عنوان یک پالایشگاه و تصفیه کننده بزرگ محسوب میشود و میتوان گفت کارکردهای سایر اعضای بدن بستگی به کارکرد صحیح کبد دارد.
اگر بخواهیم نقش کبد در بدن را به سادگی شرح دهیم میتوانیم بگوییم غذایی که خوردیم پس از هضم در کبد به مواد اولیهای که قرار است به سلولهای استخوانی، عضلات، سلولها و عصبها تبدیل میشوند.
افرادی که دائما عصبانی هستند، پوست بدنشان خشک است، دست و پاهایشان مداوم خواب میرود و نسبت به سنشان خطهای زیادی روی صورتشان دارند دارای کبدی با حرارت بالا هستند و افرادی که دائما دچار بی حوصلگی، کسلی و بی حالی هستند حرارت کبدشان کم است در نهایت اگر کبد کارکرد مناسبی داشته باشد بدنی سالم را برای فرد بوجود آورده و برعکس اگر اختلالی در عملکردش بوجود آید کارکرد بدن به کلی تحت تاثیر قرار میگیرد.
افراد هنگام غذا خوردن، غذا را باید خوب بجوند در غیر این صورت غذا در معده درست هضم نمیشود و اگر هضم غذا درست صورت نگیرد ماده هضم نشده وارد کبد شده و کبد نمیتواند کارکرد درست خود را ارائه دهد بنابراین کبد ماده هضم نشده را در خود نگه میدارد و این خود باعث اختلالاتی در کبد و مجاری صفراوی و کبد چرب میشود و کبد چرب باعث میگردد فرد در ناحیه بالای شکم احساس حرارت کند و یک سستی و بی حالی بدن او را فرا بگیرد و نکته حائز اهمیت در این باره این است که افرادی که غذایشان را تند تند میخورند و درست نمیجوند بیشتر از سایر افراد دیگر درمعرض خطر ابتلا به کبد چرب هستند.
این متخصص طب سنتی در رابطه با خوردن متناسب غذا با فصلهای سال اظهار کرد:میزان غذا خوردن و درست جویدن آن از دیدگاه طب سنتی بسیار مهم است، اما نکته سومی که ما متخصصان طبی سنتی بر آن بسیار تاکید داریم این است که هر غذایی را متناسب با فصلی که در آن قرار داریم استفاده کنیم. قطعا غذاییهایی که میخوریم کیفیت و طبعهای گوناگونی دارند برخی بدن را به سمت خشکی میبرند برخی مرطوب و برخی گرم و یا سرد، مسلما غذاهایی که رطوبت زیادی دارند بدن را مرطوب میکنند و بر عکس غذاهای خشک بدن را به سمت خشکی میبرند و به کبد چرب دچار میشوند. /نمناک