آخرین اخبار
۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۴

شرکت هندی مدعی شد مواد منفجره ای که به روسیه فرستادیم غیرنظامی بود

شرکت هندی مدعی شد مواد منفجره ای که به روسیه فرستادیم غیرنظامی بود
بازدید:۲۶۲
صد آنلاین | شرکت هندی «آیدیل دتونیترز» گفته ماده‌ای که صادر کرده، «درجه نظامی» نبوده و برای استفاده‌های صنعتی ارسال شده است. این شرکت تاکید کرده: «این محموله برای فعالیت‌های صنعتی است و یک ماده منفجره غیرنظامی به شمار می‌رود.»
کد خبر : ۱۷۷۵۸۵

 به گزارش صد آنلاین ،  شرکت «آیدیل دتونیترز پرایوت» ترکیب انفجاری موسوم به «اچ‌ام‌ایکس» یا «اکتوژن» را به دو شرکت روسی تولیدکننده مواد منفجره ارسال کرده؛ این اقدام در حالی صرت گرفت که آمریکا تهدید کرده هر نهادی را که از جنگ روسیه در اوکراین حمایت کند، تحریم خواهد کرد.

بر اساس داده‌های گمرکی هند، یکی از شرکت‌های روسی که این ماده منفجره را دریافت کرده، شرکت تولید مواد منفجره «پرومسینتز» است. یک مقام سرویس امنیتی اوکراین (اس‌بی‌یو) گفته این شرکت با ارتش روسیه ارتباط دارد و اوکراین در ماه آوریل یک حمله پهپادی به کارخانه‌ای متعلق به این شرکت انجام داده بود.

شرکت هندی «آیدیل دتونیترز» نیز در پاسخ به رویترز گفته ماده‌ای که صادر کرده، «درجه نظامی» نبوده و برای استفاده‌های صنعتی ارسال شده است. این شرکت تاکید کرده: «این محموله برای فعالیت‌های صنعتی است و یک ماده منفجره غیرنظامی به شمار می‌رود.»

دولت آمریکا ماده «اچ‌ام‌ایکس» را «ماده‌ای حیاتی برای تلاش‌ جنگی روسیه» توصیف کرده و به موسسات مالی هشدار داده از تسهیل فروش این ماده به مسکو خودداری کنند.

کارشناسان حقوقی حوزه تحریم‌ها می‌گویند وزارت خزانه‌داری آمریکا اختیار دارد افرادی را که ماده «اچ‌ام‌ایکس» یا مواد مشابه آن را به روسیه می‌فروشند، تحریم کن

به گفته مرکز اطلاعات فنی دفاعی پنتاگون و برنامه‌های تحقیقاتی مرتبط، ماده «اچ‌ام‌ایکس» به طور گسترده در کلاهک موشک‌ها و اژدرها، موتورهای راکتی، گلوله‌های انفجاری و مواد منفجره پیشرفته استفاده می‌شود. این ماده همچنین کاربرد محدودی در معدن‌کاری و برخی فعالیت‌های صنعتی غیرنظامی دارد./ عصر ایران 

 
 
اشتراک گذاری:
گزارش خطا
ارسال نظر
پربیننده‌ها پربحث‌ها