آخرین اخبار
۰۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۸

پروبیوتیک‌ها/ سلاح جدید ایرانیان برای جنگ با بیماری‌ها و گوارش ناسالم

پروبیوتیک‌ها/  سلاح جدید ایرانیان برای جنگ با بیماری‌ها و گوارش ناسالم
بازدید:۱۸۹۸
صد آنلاین | استقبال خانواده‌های ایرانی از محصولات پروبیوتیک مانند ماست‌های زنده، کفیر و نوشیدنی‌های تخمیرشده طی سال‌های اخیر افزایش چشمگیری داشته است؛ روندی که به بهبود سلامت گوارش و تقویت سیستم ایمنی کمک می‌کند.
کد خبر : ۱۷۷۳۶۳

 به گزارش صد آنلاین ،  تحقیقات اخیر مرکز تحقیقات تغذیه وزارت بهداشت نشان می‌دهد که مصرف خوراکی‌های پروبیوتیک در ایران طی پنج سال گذشته بیش از ۳۰ درصد افزایش یافته است. پروبیوتیک‌ها که شامل انواع باکتری‌های مفید هستند، نقش مهمی در تعادل میکروبیوم روده و بهبود فرآیند هضم ایفا می‌کنند.

دکتر امیرحسین کاظمی، متخصص تغذیه و مدیر پروژه سلامت گوارش در گفت‌وگو با بهداشت نیوز بیان کرد: «مصرف منظم محصولات پروبیوتیک می‌تواند به کاهش التهاب‌های روده‌ای، بهبود عملکرد سیستم ایمنی و حتی پیشگیری از برخی بیماری‌های مزمن کمک کند. این خوراکی‌ها همچنین به تعادل باکتری‌های مفید روده کمک کرده و از بروز مشکلاتی مانند یبوست و نفخ جلوگیری می‌کنند.»

وی افزود: «افزایش آگاهی مردم درباره فواید این محصولات، همراه با تبلیغات موثر و دسترسی آسان‌تر، باعث شده است که خانواده‌ها مصرف بیشتری از ماست‌های طبیعی، کفیر و نوشیدنی‌های تخمیرشده داشته باشند.»

کارشناسان بهداشت بر اهمیت گنجاندن خوراکی‌های پروبیوتیک در رژیم غذایی روزانه تأکید می‌کنند و توصیه می‌کنند افراد با انتخاب این محصولات سالم، گامی موثر در حفظ سلامت خود بردارند.

همچنین، استفاده از این خوراکی‌ها می‌تواند در کنار سایر عادات سالم مانند تغذیه متعادل و فعالیت بدنی، به بهبود کیفیت زندگی و افزایش انرژی روزانه کمک کند./بهداشت نیوز

اشتراک گذاری:
گزارش خطا
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها