آخرین اخبار
۲۳ تير ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۸

این حبوبات لذیذ معجزه گری برای کاهش کلسترول و دیابتی ها است

این حبوبات لذیذ معجزه گری برای کاهش کلسترول و دیابتی ها است
بازدید:۵۲۰
بر اساس یک مطالعه جدید، افزودن روزانه لوبیا به رژیم غذایی افراد مبتلا به پیش‌دیابت، به شکل چشمگیری به کاهش کلسترول و التهاب کمک می‌کند. این یافته نشان می‌دهد که مصرف لوبیا چگونه می‌تواند سلامت افراد در معرض خطر دیابت نوع ۲ را بهبود بخشد و از بیماری‌های قلبی پیشگیری کند. این تحقیق فواید این ماده غذایی ارزان و در دسترس را برای کنترل عوامل خطر بیماری‌های مزمن برجسته می‌کند.
کد خبر : ۱۷۵۷۷۷

به گزارش بهداشت نیوز بر اساس یک مطالعه جدید، افزودن روزانه لوبیا به رژیم غذایی افراد مبتلا به پیش‌دیابت، به شکل چشمگیری به کاهش کلسترول و التهاب کمک می‌کند. این یافته نشان می‌دهد که مصرف لوبیا چگونه می‌تواند سلامت افراد در معرض خطر دیابت نوع ۲ را بهبود بخشد و از بیماری‌های قلبی پیشگیری کند. این تحقیق فواید این ماده غذایی ارزان و در دسترس را برای کنترل عوامل خطر بیماری‌های مزمن برجسته می‌کند.

محققان در موسسه فناوری ایلینوی، ۷۲ فرد مبتلا به پیش‌دیابت را به سه گروه تقسیم کردند. این گروه‌ها به مدت ۱۲ هفته به ترتیب لوبیا سیاه، نخود یا برنج مصرف کردند تا تأثیر هر یک بر شاخص‌های سلامتی آن‌ها بررسی شود. هدف اصلی، ارزیابی تغییرات در سطح قند خون، کلسترول و نشانگرهای التهابی بود.

نتایج این مطالعه نشان داد که مصرف نخود به کاهش قابل توجه کلسترول کل منجر شد. همچنین، گروهی که لوبیا سیاه مصرف کرده بودند، کاهش چشمگیری در نشانگرهای التهابی خون داشتند که یک عامل خطر مهم برای سلامت قلب است. این نتایج نشان‌دهنده مزایای خاص هر نوع از حبوبات در رژیم غذایی است.

مورگان اسمیت، سرپرست این تحقیق، تأکید کرد: «اگرچه سطح گلوکز در شرکت‌کنندگان تغییری نکرد، اما کاهش همزمان کلسترول و التهاب یک دستاورد بزرگ است. این دو عامل، خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن دیگر مانند بیماری قلبی را در افراد مبتلا به پیش‌دیابت افزایش می‌دهند.»

این مطالعه بار دیگر فواید گنجاندن لوبیا در یک رژیم غذایی سالم را ثابت می‌کند. لوبیا نه تنها برای افراد در معرض خطر دیابت مفید است، بلکه به عنوان یک گزینه غذایی عالی برای بهبود سلامت عمومی همه افراد شناخته می‌شود. محققان قصد دارند در مطالعات آینده، تاثیر این ماده غذایی بر سلامت روده را نیز بررسی کنند.

اسمیت در پایان پیشنهاد کرد: «راه‌های زیادی برای افزودن لوبیا به رژیم غذایی وجود دارد. می‌توانید آن را به سوپ‌ها برای غلظت بیشتر، به سالادها به عنوان چاشنی، یا در ترکیب با غلاتی مانند برنج و کینوا مصرف کنید تا از مزایای بی‌شمار آن برای سلامتی بهره‌مند شوید.»

منبع: مهر

اشتراک گذاری:
گزارش خطا
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها