به گزارش صد آنلاین ،هندوانه میوهای خوشمزه و آبدار که مصرف آن به اکثر افراد پیشنهاد میشود. پوست هندوانه نسبت به میوه آن، حاوی آب و شکر کمتر و فیبر بالاتری است. از این رو سنگینتر بوده و مزه کمتری نیز دارد. قسمت سفید پوست این میوه دارای مقدار زیادی «سیترولین» نوعی اسیدآمینه است که با گشاد کردن سرخرگ ها، گردش خون را بهبود میدهد. پوست آن، آب لیمو و شکر را در مخلوط کن بریزید تا یک نوشیدنی گوارا به دست بیاید.
خواص پوست هندوانه:
شاید ۹۹ درصد افرادی که میوهی هندوانه را خریداری میکنند بعد از خوردن قسمت داخلی این میوه، پوست آن را به عنوان دورریز کنار میگذارند در حالی که از همین پوست میوه میتوان بسیاری از بیماریها و مشکلات را درمان کرد.
پوست هندوانه دفع کننده اوره:
مطالعات اخیر نیز حاکی از آن است که پوست هندوانه به دلیل وجود سیترولین که نقش مهمی در سیکل اوره بدن بازی میکند، قادر است تا نیتروژن را از خون جذب کرده و آن را به ادرار تبدیل کند.
پوست هندوانه برای درمان زخم:
پوست هندوانه حاوی مادهای به نام آرگنین است که میزان اکسیدنیتروژن را افزایش میدهد. از این رو رگهای خونی را آرامش بخشیده و به درمان آنژین و بیماریهای قلبی و عروقی کمک میکند. ترکیبات موجود در پوست هندوانه رشد ماهیچهها را بهبود بخشیده و در درمان زخمها مؤثر است. با خستگی مبارزه کرده و سیستم ایمنی را تحریک میکند. علاوه بر این با سرطان نیز مبارزه میکند.
بهبود عملکرد ورزشی با پوست هندوانه:
افرادی که قصد دارند تواناییها و قدرت بدنی خود را در رشته ورزشی خود افزایش دهند پوست هندوانه مصرف کنند. این روش در ایلات غربی آمریکا از سالهای دور در میان ورزشکاران مورد استفاده قرار میگرفته.
کاهش فشارخون با پوست هندوانه:
اگر پزشک به شما هشدار داده است که فشارخون بالایی دارید پس پوست هندوانه بخورید تا بدنتان را از بروز سکتهها ایمن کنید. محققان ثابت کردهاند که استفاده از مکملهایی همچون پوست هندوانه برای افراد بزرگسال مبتلا به فشارخون به عنوان یک درمان خانگی و گیاهی موثر واقع شده است.
مصرف پوست هندوانه همراه با شکر و عسل و حتی مربای آن برای تقویت و درمان ضعف معده توصیه میشود. /نمناک