آخرین اخبار
۰۹ تير ۱۴۰۴ - ۲۲:۵۰

خطر مرگبار در خام خوردن قسمت مرغ/ از تب کریمه کنگو تا سیاه زخم

خطر مرگبار در خام خوردن قسمت مرغ/ از تب کریمه کنگو تا سیاه زخم
بازدید:۹۴۱
 مصرف جگر به صورت خام و نیمه پخته، می‌تواند سبب انتقال عوامل بیماری زا و بروز بیماری‌های عفونی و انگلی مانند تب کریمه کنگو و سیاه زخم، شود.
کد خبر : ۱۷۴۰۴۷

به گزارش صد آنلاین، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به اینکه آیا مصرف جگر خام باعث رفع کم‌خونی می‌شود؟، مطرح کرد: اگرچه گوشت و جگر یکی از منابع غنی آهن به حساب می‌آید، اما مصرف آن به صورت خام و نیمه پخته می‌تواند سبب انتقال عوامل بیماری زا و بروز بیماری‌های عفونی و انگلی مانند تب کریمه کنگو و سیاه زخم شود.

بنابراین، برای رفع کم‌‎خونی باید از پخت کامل جگر و گوشت اطمینان حاصل کرده و سپس مصرف شود.

اشتراک گذاری:
گزارش خطا
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها