به گزارش صد آنلاین، در سالهای اخیر، صحبتهای زیادی درباره التهاب مزمن مطرح شده است. پژوهشها نشان میدهند که التهاب مزمن میتواند عملکرد طبیعی بدن را مختل کند و احتمال ابتلا به بیماریهای جدی مانند بیماریهای قلبی، دیابت نوع ۲، آرتریت (التهاب مفاصل) و حتی برخی سرطانها را افزایش دهد.
اگر بهدنبال راهی طبیعی برای کاهش التهاب در بدن خود هستید، یک متخصص تغذیه توصیه میکند از گردو بیشتر استفاده کنید.
لورِن ماناکر، متخصص تغذیه میگوید:«گردو سرشار از مواد مغذی ضد التهابی است و میتواند نقش مهمی در رژیم غذایی متعادل داشته باشد. گردو تنها مغزیای است که منبع غنی از اسید چرب امگا-۳ آلفا-لینولنیک (ALA) به شمار میرود.»
دادههای منتشرشده در ژورنال Antioxidants نشان میدهند که گردو حاوی ترکیباتی به نام اورولیتینها (urolithins) است؛ موادی با خاصیت ضد التهابی و آنتیاکسیدانی بالا. علاوه بر امگا-۳ و اورولیتینها، گردو شامل پلیفنولها نیز هست؛ آنتیاکسیدانهایی که با استرس اکسیداتیو مبارزه میکنند؛ فرایندی که نقش کلیدی در ایجاد التهاب مزمن دارد.
درست است که مصرف گردو به کاهش التهاب کمک میکند، اما اگر واقعاً میخواهید التهاب بدنتان را کاهش دهید، باید الگوی غذاییتان را تغییر دهید.
ماناکر میگوید:«رژیم غذایی ضد التهاب یعنی انتخاب غذاهای کامل، مغذی و طبیعی که از سیستم دفاعی بدن پشتیبانی میکنند. این نوع رژیم بر پایه فراوانی است یعنی مصرف بیشتر میوهها و سبزیجات رنگارنگ، چربیهای سالم، و کاهش غذاهای بسیار فرآوریشده، شیرین و سرخشده.»/سلامت نیوز