به گزارش صد آنلاین، محمد عبداللهی نیک آبادی محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره خواص آلو قطره طلا بیان کرد:اگرچه در میان میوهها رغبت به انتخاب کردن و خوردن آلوی زرد یا آلوی قطره طلاو سیاه کمتر از بقیه میوه هاست، اما فراموش نکنید به خاطر سلامت جسم تان هم که شده بهتر است این میوه را هم جزء میوههای انتخابی تان قرار دهید.
وی ادامه داد:آلو آبدار و شیرین است و طبیعتی سرد دارد. دقیقا به خاطر همین طبیعتش هم است که به گرم مزاجها توصیه میشود آلوی قطره طلا بیشتر مصرف کنند.
این پژوهشگر طب سنتی تصریح کرد:در روزهای گرم تابستان به دلیل کاهش میزان زیادی از آب بدن فرد به خشکی مزاج مبتلا میشود که در نهایت عمل دفع بسیار سخت میشود که یکی از شناخته شدهترین خواص آلو، پیشگیری از یبوست است. این اثر نیز به واسطه وجود فیبر است.
وی ضمن تاکید به مصرف آلو زرد در فصل گرما برای رفع تشنگی، گرما زدگی و مشکلات پوستی افزود:آلو قطره طلا به دلیل داشتن مواد معدنی عدم تعادل یونها را ازبین میبرد و در واقع نوعی آرامبخش طبیعی است.
عبداللهی دامه داد:آلو زرد برای دفع سموم بدن، فشارخون بالا، چربی خون و دیابت توصیه میشود و بهتر است هر روز پیش از صبحانه این میوه اعجاب انگیز را میل کنید.
وی اشاره کرد:آلو بخارا برای مبتلایان به انگل، گلودرد، سردرد، ورم و سنگ کلیه، کم خونی، نقرس، سوء هاضمه، ترک، تلخی و بدبویی دهان، خارش پوست، جوش سیاه و اسید اوریک بسیار مفید است.
عبداللهی اظهار داشت:غذاهایی نظیر آش آلو بخارا برای درمان اختلال حواس و دیابت، شربت آلو زرد برای بهبود مننژیت و خورشت آلو اسفناج برای برای افراد مبتلا به کم خونی، کم اشتهایی و ناراحتیهای پوستی بسیار مفید است.
وی درپایان تاکید کرد:زیاده روی در مصرف آلو زرد باعث ایجاد اسید اوریک، سنگ اگزالیک و تولید نفخ میشود و توصیه میشود افراد سرد مزاج و مبتلایان به سکته مغزی، زخم معده و اثنی عشر و آرتروز در مصرف آن زیاده روی نکنند. /نمناک