آخرین اخبار
۲۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۹

لغو مذاکرات آمریکا و روسیه

بازدید:۱۳۴۵
صد آنلاین | وزارت امور خارجه روسیه اعلام کرد که ایالات متحده به طور یک‌جانبه دور بعدی مذاکرات دوجانبه با هدف کاهش تنش‌ها و عادی‌سازی فعالیت‌های دیپلماتیک را لغو کرده است.
کد خبر : ۱۷۲۲۱۰

به گزارش صد آنلاین،  روسیه روز دوشنبه اعلام کرد که ایالات متحده دور بعدی مذاکرات دوجانبه بین دو کشور را لغو کرده است؛ اقدامی که ظاهراً مانعی بر سر روندی است که با هدف بهبود روابط دوجانبه به ابتکار رؤسای جمهور ولادیمیر پوتین و دونالد ترامپ آغاز شده بود.

در بیانیه‌ای که از سوی ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه منتشر شد، اشاره‌ای به دلیل لغو این مذاکرات از سوی واشنگتن نشده است. این مذاکرات پس از بازگشت ترامپ به کاخ سفید در ژانویه آغاز شده بود.

زاخارووا گفت: «تا به امروز، نشست بعدی در چارچوب مشاوره‌های دوجانبه برای رفع "نقاط تنش" و عادی‌سازی فعالیت‌های مأموریت‌های دیپلماتیک دو کشور، به ابتکار مذاکره‌کنندگان آمریکایی لغو شده است. امیدواریم وقفه‌ای که ایجاد شده طولانی نباشد.»

تنها یک هفته پیش، روسیه اعلام کرده بود که این گفت‌وگوها که به‌صورت مستقل از مذاکرات درباره جنگ در اوکراین در حال انجام‌اند، قرار است از استانبول به مسکو منتقل شوند.

با وجود این، کرملین هفته گذشته تأکید کرده بود که اگرچه گفت‌وگوها متوقف نشده‌اند، اما «موانع زیادی در روابط دوجانبه» وجود دارد و پیشرفتی سریع در این روند انتظار نمی‌رود.

هر دو طرف معتقدند که در صورت بهبود روابط، فرصت‌های زیادی برای همکاری‌های اقتصادی و سرمایه‌گذاری میان دو کشور وجود خواهد داشت. با این حال، ترامپ که اخیراً برای پنجمین بار با پوتین تلفنی گفت‌وگو کرده، از ادامه اقدامات نظامی روسیه در اوکراین و نبود پیشرفت ملموس در مسیر صلح ابراز ناامیدی کرده است./ایرنا 

 
 
اشتراک گذاری:
گزارش خطا
ارسال نظر
تازه‌ها