به گزارش صد آنلاین، یکی از بارزترین خصوصیات این گوشت، محتوای بالای پروتئین آن است که برای ساخت و ترمیم بافتهای بدن، حفظ توده عضلانی و ایجاد احساس سیری طولانیمدت ضروری محسوب میشود. در کنار این مزیت، گوشت بوقلمون بهطور طبیعی حاوی حداقل مقدار چربیهای اشباع است؛ چربیهای اشباعی که مصرف بیشازحد آنها با افزایش خطر بیماریهای قلبی-عروقی مرتبط شناخته میشود.
همچنین، در مقایسه با برخی دیگر از انواع گوشتهای قرمز و حتی برخی گوشتهای سفید، سطح کلسترول موجود در گوشت بوقلمون در پایینترین حد ممکن قرار دارد که این امر میتواند برای افرادی که به دنبال مدیریت سطح کلسترول خون خود هستند مفید واقع شود.
علاوه بر این مزایا، گوشت بوقلمون منبع خوبی برای تأمین چندین ویتامین و ماده معدنی ضروری بدن است. این گوشت حاوی مقادیر قابلتوجهی از منیزیم است که در بیش از ۳۰۰ واکنش آنزیمی بدن از جمله عملکرد عضلات و اعصاب، تنظیم فشار خون و تقویت سلامت استخوانها نقش دارد. مس موجود در آن نیز به جذب آهن، تشکیل گلبولهای قرمز خون و حفظ سلامت سیستم ایمنی کمک میکند. آهن هِم موجود در گوشت بوقلمون، نوعی آهن است که جذب آن برای بدن بسیار آسانتر از آهن موجود در منابع گیاهی است و برای تولید هموگلوبین و پیشگیری از کمخونی حیاتی میباشد.
روی نیز در این گوشت یافت میشود که نقشی کلیدی در تقویت سیستم ایمنی، ترمیم زخمها، سنتز پروتئین و رشد سلولی ایفا میکند. پتاسیم، ماده معدنی دیگری است که در گوشت بوقلمون وجود دارد و به تنظیم تعادل مایعات بدن، کمک به انقباضات عضلانی (از جمله عضله قلب) و حفظ فشار خون در محدوده طبیعی معروف است. بنابراین، گوشت بوقلمون نهتنها بهعنوان یک منبع پروتئینی کمچرب و کمکلسترول شناخته میشود، بلکه مجموعهای ارزشمند از ریز مغذیهای ضروری را برای حمایت از عملکردهای مختلف بدن فراهم میآورد./ اختصاصی صد آنلاین