آخرین اخبار
۱۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۵

سه مکان برای استجابت دعا از زبان اهل بیت(ع)

سه مکان برای استجابت دعا از زبان اهل بیت(ع)
بازدید:۱۱۹
سخنران حرم امام رضا(ع) گفت: طبق روایات اهل بیت(ع) مکان در استجابت دعا مؤثر است و در این خصوص برخی اماکن مقدس برای طلب حاجات سفارش شده‌اند.
کد خبر : ۱۷۰۶۵۰

به گزارش صدآنلاین، حجت‌الاسلام عبدالحسین ذاکر سخنران حرم امام رضا(ع) در مراسم روز عرفه در این حرم نورانی درباره راه‌های استجابت دعا گفت: مکان در استجابت دعا مؤثر است.

بنابر روایت فارس، امام صادق(ع) فرمود: یکی از مکان‌هایی که دعا در آنجا اجابت می‌شود زیر قبه امام حسین(ع) است.

وی زیارت امام رضا(ع) را یکی دیگر از راه‌های استجابت دعا دانست و گفت: امام هادی(ع) می‌فرمایند: هر زمان حاجت مهمی برایت پیش آمد برو به توس به زیارت جدم علی بن موسی الرضا(ع).

حجت‌الاسلام ذاکر ادامه داد: امام هادی(ع) می‌فرمایند که ابتدا غسل زیارت کن، غسل زیارت که کردی برو به بالای سر حضرت، آنجا دو رکعت نماز بخوان و در قنوت حاجتت را طلب کن. البته به شرطی که حاجت گناه نباشد.

اشتراک گذاری:
گزارش خطا
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها