به گزارش صد آنلاین؛ شاید باورش برایتان سخت باشد، اما سیب زمینی این گیاه نشاستهای به ظاهر عادی هم یک روز جهانی دارد. سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد (فائو) ۱۱ خرداد را روز جهانی سیب زمینی نامگذاری کرده است. این خوراکی که زمانی اسپانیاییها از پرو آن را به قاره اروپا بردند، امروز در سلامت انسان نقش مهمی ایفا میکند.
برنج و سیب زمینی دو غذای پایهای و مبنایی فرهنگ غذایی ما ایرانیها هستند و ما حتی در استانبولی پلو و خورش قیمه سیب زمینی را به وضوح با برنج ترکیب میکنیم و به عنوان دو غذای محبوب و لذیذ در کنار هم میل میکنیم. اما آیا سیب زمینی و برنج هر دو ارزش غذایی یکسانی دارند یا از نظر غذایی متفاوت هستند و کدام یک بر کدام برتری دارد؟
مهم نیست که انتخاب رژیم غذایی شما چیست و احساس می کنید که می خواهید یک رژیم غذایی غنی از نشاسته را امتحان کنید، به احتمال زیاد در آینده شما همچنان یک غذای سیب زمینی یا برنج دار وجود خواهد داشت. به ویژه اینکه ما ایرانیها هیچ گاه نتوانستهایم به طور کامل از این دو ماده غذایی محبوب دست بکشیم اما بهتر است برنج بخوریم یا سیب زمینی؟