۱۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۵:۱۵

هنگام پخت سیب‌زمینی هرگز این اشتباه را مرتکب نشوید!

هنگام پخت سیب‌زمینی هرگز این اشتباه را مرتکب نشوید!
بازدید:۵۷۳
صد آنلاین | جالبه بدونید، اگر موقع درست کردن سیب‌زمینی آب‌پز بذارید آب جوش بیاد بعد سیب‌زمینی بندازید داخلش ویتامین‌های سیب زمنی حفظ خواهند شد و از بین نمی‌روند
کد خبر : ۱۶۹۶۶۸

به گزارش صد آنلاین، در واقع، شروع پخت سیب‌زمینی در آب جوش به جای آب سرد، یکی از روش‌های کلیدی برای حفظ مواد مغذی آن است. دلیل علمی این موضوع را توضیح می‌دهم:

 چرا این روش مؤثر است؟

۱. کاهش نشت ویتامین‌ها:
سیب‌زمینی (مخصوصاً پوست آن) سرشار از ویتامین‌های محلول در آب (مثل ویتامین C و برخی ویتامین‌های گروه B) است. اگر سیب‌زمینی را از اول در آب سرد بگذارید و سپس حرارت دهید، این ویتامین‌ها به تدریج در آب نشت می‌کنند. اما با انداختن آن در آب جوش، لایهٔ بیرونی سریعتر می‌پزد و مانع از دست رفتن مواد مغذی می‌شود.

۲. فعال‌سازی آنزیم‌ها:
حرارت بالا در آب جوش، آنزیم‌های تجزیه‌کنندهٔ مواد مغذی را سریعتر غیرفعال می‌کند.

🥔 روش ایده‌آل برای پخت:

  • آب را بجوشانید، سپس سیب‌زمینی‌های شسته شده با پوست را اضافه کنید.

  • پوست را نکنید (بیشترین مواد مغذی در لایه‌های زیر پوست هستند).

  • پس از پخت کامل (چنگال به راحتی وارد شود)، آب را خالی کنید و اجازه دهید کمی با حرارت باقیماندهٔ خود، خشک شود.

🌟 نکتهٔ طلایی تکمیلی:

اگر می‌خواهید بیشترین مواد مغذی حفظ شود، بخارپز کردن سیب‌زمینی (استفاده از آبکش روی قابلمه) حتی بهتر از آب‌پز کردن است، زیرا تماس مستقیم با آب وجود ندارد و ویتامین‌ها کاملاً حفظ می‌شوند.

❌ اشتباه رایج:

انداختن سیب‌زمینی در آب سرد و سپس جوشاندن، یا پوست کندن قبل از پخت (که باعث نشت ۵۰٪ از پتاسیم و ویتامین‌ها می‌شود).

با رعایت این روش ساده، سیب‌زمینی‌های شما نه‌تنها مغذی‌تر، بلکه خوشمزه‌تر هم خواهند بود./ اختصاصی صد آنلاین 

اشتراک گذاری:
گزارش خطا
ارسال نظر
تازه‌ها