سیب میوههایی شیرین و مملو از فیبر، ویتامین C و آنتی اکسیدانها هستند. آنها همچنین کربوهیدرات متوسطی دارند و میتوانند بر سطح قند خون تأثیر بگذارند.
به گزارش سرویس سلامت صد آنلاین ، با این حال، فیبر موجود در سیب، جذب قند را کند میکند و از افزایش شدید قند خون جلوگیری میکند. سیبها همچنین دارای شاخص گلیسمی (GI) پایینی هستند، به این معنی که باعث افزایش آهسته و پیوسته سطح قند خون میشوند.
یک مطالعه نشان داد که خوردن سیب با کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 مرتبط است. این احتمالاً به این دلیل است که سیب حاوی پلی فنولها است که دارای اثرات آنتی اکسیدانی و ضد التهابی هستند.
به طور کلی، سیب را میتوان به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم مصرف کرد. با این حال، افراد مبتلا به دیابت باید مراقب اندازه سهم خود باشند و اثر سیب را بر سطح قند خون خود کنترل کنند.
در اینجا چند نکته اضافی برای خوردن سیب در هنگام دیابت وجود دارد: