آخرین اخبار
۰۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۲
در بوستان یاس قدم بزنید، در تاریخ غرق شوید!

علوی عضو شورای شهر خبر داد | تهرانِ ناشناخته در بوستان یاس؛ کشف بناهای تاریخی

علوی عضو شورای شهر خبر داد | تهرانِ ناشناخته در بوستان یاس؛ کشف بناهای تاریخی
بازدید:۲۴۱
صد آنلاین | رئیس کمیته گردشگری و میراث فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران ضمن تایید کشفیات تاریخی جدید در بوستان یاس منطقه ۳ تهران تاکید کرد که بناهای تاریخی در بوستان یاس مربوط به اواخر دوره قاجار و پهلوی اول است.
کد خبر : ۱۶۸۷۸۹

رئیس کمیته گردشگری و میراث فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران ضمن تایید کشفیات تاریخی جدید در بوستان یاس منطقه ۳ تهران تاکید کرد که بناهای تاریخی در بوستان یاس مربوط به اواخر دوره قاجار و پهلوی اول است.



به گزارش صد آنلاین ، سید احمد علوی، رئیس کمیته گردشگری و میراث فرهنگی شورای شهر تهران با اشاره به کشف چند بنا ی تاریخی در جریان اجرای پروژه‌های عمرانی در تهران، گفت: برخی پروژه‌های عمرانی در پایتخت، ناخواسته به کشف گنجینه‌هایی از دل خاک منتهی می‌شوند که هویت تاریخی این شهر را دوباره به یاد می‌آورند؛ نمونه‌ای از آن، یافته‌های اخیر در بوستان یاس واقع در منطقه ۳ است که به اواخردوره قاجار و پهلوی اول بازمی‌گردد.

 

وی افزود: این‌گونه کشفیات نه‌تنها نشان‌دهنده ریشه های تاریخی تهران هستند، بلکه می‌توانند به فرصت‌هایی بی‌نظیر برای تقویت میراث فرهنگی و توسعه گردشگری شهری تبدیل شوند؛ به‌ویژه اگر مطالعات علمی و امکان‌سنجی‌های لازم با دقت و جدیت توسط کارشناسان دنبال شود.

 

علوی بر لزوم توجه دستگاه‌های مسئول به ثبت و مستندسازی این آثار تأکید کرد و خاطرنشان ساخت: باید این دستاوردها را به بخشی از روایت فرهنگی تهران تبدیل کنیم؛ روایتی که می‌تواند هم جذابیت تاریخی شهر را ارتقا دهد و هم به رونق اقتصادی حوزه گردشگری کمک کند.

مهدی حسینی مغویان
نویسنده:
مهدی حسینی مغویان
اشتراک گذاری:
گزارش خطا
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها