۰۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۵:۲۵

مصرف دانه های فراموش شده در وعده صبحانه نیروی شما را 100 برابر می کند

مصرف دانه های فراموش شده در وعده صبحانه نیروی شما را 100 برابر می کند
بازدید:۴۱۲۵
صد آنلاین | ماش چیست؟ ماش که نام انگلیسی آن Mung Bean است از جمله گیاهان بومی هندوستان است.
کد خبر : ۱۶۸۵۳

به گزارش صد آنلاین، ماش یک گیاه علفی یک ساله است که ریشه‌های آن مستقیم هستند و دارای ساقه راست، ظریف، منشعب کرک دار است که رنگ آن سبز روشن است.

 

در ماش گل آذین خوشه شکل بوده و گل‌ها به رنگ زرد لیمویی هستند.

 

میوه ماش به رنگ قهوه‌ای بوده و از نظر ظاهر باریک و دراز است و دارای دانه‌های کوچک کروی به رنگ خاکستری، سبز و یا قهوه‌ای هستند.

 

ماش غنی از آنتی اکسیدان ها، ویتامین B1، ویتامین B2، ویتامین B3، ویتامین B5، ویتامین B6، فولات، منگنز، منیزیم، آهن، پتاسیم، مس، روی، سلنیوم، فیبر، پروتئین و اسید آمینه های ضروری مانند فنیل آلانین، لوسین، ایزولیزین، والین، لیزین و آرژنین است و از همین رو خواص ماش بسیار فراوان است.

 

 

از ماش برای تهیه غذاهایی مانند آش ماش، ماش پلو، شله ماش، سوپ ماش و سالاد ماش استفاده می‌کنند.


در ویدئو سلامت صد آنلاین زیر بیشتر با خواص ماش آشنا شوید :

 

 
 
 

اشتراک گذاری:
گزارش خطا
برچسب ها :
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها