آخرین اخبار
۰۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۵:۳۰

این نوع روغن را مصرف نکنید

این نوع روغن را مصرف نکنید
بازدید:۲۳۳
صد آنلاین | مصرف روغن‌های جامد و نیمه‌جامد واقعاً برای سلامت قلب و عروق مضر است و توصیه شما کاملاً درست است!
کد خبر : ۱۶۸۱۲۷

به گزارش صد آنلاین،  این روغن‌ها به دلایل زیر خطرناک محسوب می‌شوند:

۱. اسیدهای چرب ترانس (Trans Fat):

  • این چربی‌ها طی فرآیند هیدروژنه کردن روغن‌های گیاهی (برای جامد کردن آنها) تشکیل می‌شوند.

  • باعث افزایش کلسترول بد (LDL) و کاهش کلسترول خوب (HDL) می‌شوند.

  • خطر انسداد عروق خونی، سکته قلبی و سکته مغزی را به شدت افزایش می‌دهند.

۲. اسیدهای چرب اشباع (Saturated Fat):

  • در روغن‌های حیوانی و برخی روغن‌های گیاهی (مثل روغن نخل) وجود دارد.

  • مصرف زیاد آن با افزایش التهاب و تجمع پلاک در رگ‌ها مرتبط است.

جایگزین‌های سالم:

  • روغن‌های گیاهی مایع مثل روغن زیتون، کنجد، کلزا و آفتابگردان (ترجیحاً فرابکر و بدون فرآوری شیمیایی).

  • چربی‌های مفید مانند آووکادو، مغزها (بادام، گردو) و ماهی‌های چرب (مثل سالمون) که سرشار از امگا-۳ هستند.

نکته مهم:

برچسب مواد غذایی را بررسی کنید! حتی محصولاتی که ادعای "بدون کلسترول" دارند ممکن است حاوی چربی ترانس باشند (با عنوان هیدروژنه یا نیمه‌هیدروژنه در ترکیبات)./اختصاصی صد آنلاین 

اشتراک گذاری:
گزارش خطا
ارسال نظر
پربیننده‌ها پربحث‌ها