حجتالاسلام «محمد صادق عاشوری» امام مجعه سیراف در نماز جمعه این شهر با تاکید بر لزوم حرکت در مسیر تحکیم بنیان خانواده اظهار داشت: معاشرت نیکو، ابراز محبت و همچنین همکاری متقابل از مهمترین وظایف ما برای تحکیم بنیان خانواده است.
امام جمعه سیراف امام جواد علیه السلام را صاحب علم، تقوا و اخلاق برجسته خواند و این امام همام را الگویی مناسب برای دفاع از اصول اسلام حتی با وجود مشکلات سیاسی دانست.
حجتالاسلام عاشوری سوم خرداد را روز مقاومت، ایثار و پیروزی توصیف کرد و افزود: حماسه فتح خرمشهر آنقدر عظیم است که تا همیشه در حافظه تاریخ ملت ایران باقی خواهد ماند.
وی با بیان اینکه غنی سازی بومی اورانیوم جز منافع ملی، حق ملی، افتخار ملی و مایه غرور ملی ملت ایران است تأکید کرد: ما به برکت خون شهدا، هدایت رهبر عزیزمان، پایمردی دانشمندان و مقاومت ملتمان پای دانش هستهای و حق غنیسازی بومی مان ایستاده ایم.
امام جمعه سیرف تاکید کرد: باطل رفتنی است اما به شرط اینکه مبارزه کرد و در مقابلش ایستاد.
وی اضافه کرد: این طور نیست که آمریکا و رژیم صهیونیستی به عنوان مجسمه آشکار باطل، خودشان آب شوند و از بین بروند بلکه با الگوبرداری از قیام امام حسین بایست به باطل ستیزی و مقاومت که کلید پیروزی است استمرار بخشید.
عاشوری ازدواج حضرت علی علیه السلام و حضرت زهرا سلام الله علیها را یکی از مهمترین و پر معنا ترین رویدادهای تاریخ دانست و حاضران را به استفاده هرچه باشکوهتر از اعمال دهه ذی حجه الحرام که سرشار از معنویت است، ترغیب کرد.
انتهای پیام/