به گزارش صد آنلاین به نقل از روزنامه خراسان ،سرشار از آنتیاکسیدان| هیچ منبع آنتیاکسیدانی به پای آنتیاکسیدانهای قهوه نمیرسد و این موضوع شامل هر دو نوع قهوه عادی و قهوه بدون کافئین میشود. آنتیاکسیدانهای موجود در قهوه «کنین» نام دارند و بعد از برشته شدن قدرت مبارزه بیشتری، می یابند و به سیستم ایمنی بدن کمک میکنند.
پیشگیری از دیابت| WebMD بعد از بررسی دادههای ۱۵ مطالعه جداگانه که روی فواید قهوه انجام شده بود در گزارشی بیان کرد که این مطالعات شواهد بسیار محکمی را درباره نوشیدن قهوه و جلوگیری از دیابت نشان میدهد. شادمانی بیشتر| به گزارش Healthline افرادی که بیشتر از ۴ فنجان در روز قهوه مینوشند در مقایسه با دیگران میزان کمتری از افسردگی را تجربه و از خاصیت قهوه در زمینه سلامت روان استفاده میکنند.
پیشگیری از سرطان کبد| محققان ایتالیایی در تحقیقات مختلف متوجه شدهاند خطر ابتلا به سرطان کبد هم در بعضی از مصرفکنندگان قهوه به شکل چشمگیری کاهش پیدا کرده است. افرادی که روزانه ۳ فنجان یا بیشتر قهوه مینوشند، میتوانند خطر ابتلا به سرطان کبد را تا ۵۰درصد یا حتی بیشتر، کاهش دهند.
چربیسوزی| نوشیدن قهوه سطح آدرنالین بدن را افزایش می دهد و نقش محرکی عالی برای سیستم عصبی و ارسال سیگنال سوزاندن چربیها را ایفا میکند.
افزایش هوش| کافئین موجود در قهوه، آدنوزین (یک انتقال دهنده عصبی مهاری) را مسدود میکند و در نتیجه باعث افزایش ترشح نوراپینفرین و دوپامین می شود که از انتقالدهندههای عصبی قدرتمندی هستند. اگر بخواهیم به زبان ساده این موضوع را توضیح دهیم باید گفت خاصیت قهوه باعث افزایش قدرت و پویایی مغز میشود. البته فراموش نکنید که در نوشیدن قهوه هم نباید افراط کرد.
211111