به گزارش صد آنلاین، این روشها به خنثی کردن ترکیبات گوگردی که عامل اصلی بوی نامطبوع هستند کمک میکنند:
دندانها، زبان و لثه ها را به خوبی مسواک بزنید.
از خمیردندان حاوی فلوراید و نخ دندان برای پاکسازی ذرات باقیمانده استفاده کنید.
دهانشویه بدون الکل (ترجیحاً حاوی کلرهگزیدین یا دیاکسید کلر) نیز مؤثر است.
جعفری، نعناع یا ریحان: کلروفیل موجود در این سبزیها بوی سیر و پیاز را کاهش میدهد.
سیب، اسفناج یا لیمو: اکسیداسیون ترکیبات گوگردی را تسریع میکنند.
لبنیات: یک لیوان شیر، ماست یا پنیر بخورید. چربی شیر به حل شدن ترکیبات گوگردی کمک میکند.
آب لیمو یا سرکه سیب: اسیدسیتریک بزاق را افزایش داده و باکتریها را کاهش میدهد.
چای سبز: پلیفنولهای آن ترکیبات گوگردی را تجزیه میکنند.
آب فراوان: دهان را مرطوب نگه داشته و باکتریها را شستشو میدهد.
آدامس بدون قند (حاوی زایلیتول) یا قرص نعناع: بوی موقت ایجاد میکنند و تولید بزاق را تحریک میکنند.
دانههای رازیانه، هل یا میخک: اثر ضدباکتریایی دارند.
بیکینگپودر: یک قاشق چایخوری را در آب حل کرده و غرغره کنید (خاصیت قلیایی آن بو را خنثی میکند).
کربن فعال (شارکول): یک کپسول آن را باز کرده و با آب مخلوط کنید، سپس دهان را بشویید (جاذب بو است).
قبل از مصرف سیر یا پیاز، شیر بنوشید یا آنها را پخته میل کنید تا ترکیبات گوگردی کاهش یابد.
از مکملهای سیر بدون بو (حاوی آلیسین پایدار) استفاده کنید.
بوی سیر و پیاز از طریق ریهها نیز منتشر میشود، بنابراین برخی روشها تنها اثر موقت دارند. پس از ۲۴–۴۸ ساعت، این بو بهطور کامل از بدن دفع میشود./ اختصاصی صد آنلاین