آخرین اخبار
۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۵:۵۰

اگر شما هم سیر و پیاز را برای بوی بد نمی خورید حتما بخوانید

اگر شما هم سیر و پیاز را برای بوی بد نمی خورید حتما بخوانید
بازدید:۲۴۲
صد انلاین | برای از بین بردن بوی سیر یا پیاز از دهان، میتوانید از روشهای زیر استفاده کنید.
کد خبر : ۱۶۷۱۸۲

  به گزارش صد آنلاین، این روشها به خنثی کردن ترکیبات گوگردی که عامل اصلی بوی نامطبوع هستند کمک میکنند:

۱. مسواک زدن و نخ دندان

  • دندانها، زبان و لثه ها را به خوبی مسواک بزنید.

  • از خمیردندان حاوی فلوراید و نخ دندان برای پاکسازی ذرات باقیمانده استفاده کنید.

  • دهانشویه بدون الکل (ترجیحاً حاوی کلرهگزیدین یا دیاکسید کلر) نیز مؤثر است.

۲. مصرف مواد غذایی خنثیکننده بو

  • جعفری، نعناع یا ریحان: کلروفیل موجود در این سبزیها بوی سیر و پیاز را کاهش میدهد.

  • سیب، اسفناج یا لیمو: اکسیداسیون ترکیبات گوگردی را تسریع میکنند.

  • لبنیات: یک لیوان شیر، ماست یا پنیر بخورید. چربی شیر به حل شدن ترکیبات گوگردی کمک میکند.

۳. نوشیدنیهای مؤثر

  • آب لیمو یا سرکه سیب: اسیدسیتریک بزاق را افزایش داده و باکتریها را کاهش میدهد.

  • چای سبز: پلیفنولهای آن ترکیبات گوگردی را تجزیه میکنند.

  • آب فراوان: دهان را مرطوب نگه داشته و باکتریها را شستشو میدهد.

۴. جویدن مواد معطر

  • آدامس بدون قند (حاوی زایلیتول) یا قرص نعناع: بوی موقت ایجاد میکنند و تولید بزاق را تحریک میکنند.

  • دانههای رازیانه، هل یا میخک: اثر ضدباکتریایی دارند.

۵. روشهای فوری

  • بیکینگپودر: یک قاشق چایخوری را در آب حل کرده و غرغره کنید (خاصیت قلیایی آن بو را خنثی میکند).

  • کربن فعال (شارکول): یک کپسول آن را باز کرده و با آب مخلوط کنید، سپس دهان را بشویید (جاذب بو است).

۶. پیشگیری

  • قبل از مصرف سیر یا پیاز، شیر بنوشید یا آنها را پخته میل کنید تا ترکیبات گوگردی کاهش یابد.

  • از مکملهای سیر بدون بو (حاوی آلیسین پایدار) استفاده کنید.

نکته:

بوی سیر و پیاز از طریق ریهها نیز منتشر میشود، بنابراین برخی روشها تنها اثر موقت دارند. پس از ۲۴–۴۸ ساعت، این بو بهطور کامل از بدن دفع میشود./ اختصاصی صد آنلاین 

اشتراک گذاری:
گزارش خطا
ارسال نظر