آخرین اخبار
۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۷:۳۴

۳ خوراکی تلخ اما بسیار مفید برای درمان دیابت

۳ خوراکی تلخ اما بسیار مفید برای درمان دیابت
بازدید:۲۶۵
صد آنلاین| سه خوراکی تلخ را بشناسید .
کد خبر : ۱۶۶۷۱۲

به گزارش صد آنلاین، مطالعات پزشکی از تاثیر مثبت ادویه کاری در کاهش سطح قند خون به ویژه پس از خوردن غذا در صورت مصرف برای دوره‌ای از ۱۵ تا ۳۰ روز خبر می‌دهند.

 

۱. ادویه کاری

  • ترکیباتی مانند زردچوبه، شنبلیله و دارچین در ادویه کاری دارای خواص ضدالتهابی و کاهنده قند خون هستند.

  • مطالعات نشان میدهند مصرف منظم این ادویه به مدت ۱۵ تا ۳۰ روز ممکن است سطح قند خون پس از غذا را کاهش دهد.

  • زردچوبه (حاوی کورکومین) و شنبلیله (غنی از فیبر) به بهبود حساسیت به انسولین کمک میکنند.

۲. چای سبز

  • کاتچینها (مانند EGCG) در چای سبز آنتیاکسیدانهایی قوی هستند که مقاومت به انسولین را کاهش میدهند.

  • نوشیدن منظم چای سبز (بدون شکر) میتواند در کنترل قند خون و پیشگیری از عوارض دیابت مؤثر باشد.

۳. آلوئهورا

  • ژل آلوئهورا با وجود طعم تلخ-شیرین، حاوی ترکیباتی مانند پلیساکاریدها، ویتامینها و مواد معدنی است که ممکن است سطح قند ناشتا و هموگلوبین A1C را بهبود بخشد.

  • توجه: مصرف بیشازحد آن ممکن است موجب عوارض گوارشی شود.

⚠️ نکات مهم:

  • این خوراکیها جایگزین درمان پزشکی نیستند و باید در کنار رژیم دارویی و تحت نظارت پزشک مصرف شوند.

  • پیش از افزودن آنها به برنامه غذایی خود، با پزشک مشورت کنید تا از تداخل با داروها (مانند خطر هیپوگلیسمی) جلوگیری شود.

با ترکیب این مواد با یک سبک زندگی سالم، میتوانید گامی مؤثر در مدیریت دیابت بردارد./ اختصاصی صد آنلاین 

اشتراک گذاری:
گزارش خطا
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها