۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۱

حفظ سلامت استخوان ها با مصرف این نوع آلو

حفظ سلامت استخوان ها با مصرف این نوع آلو
بازدید:۳۰۷
صد آنلاین | از دیگر خواص آلو بخارا، تقویت استخوان ها و کمک به حفظ سلامتی آنها است. وجود ترکیبات فلاوانوئیدی در بدن می تواند روند ابتلا به پوکی استخوان را به شدت کند نماید. از همین رو نقش بسیار موثری در تقویت تراکم استخوان ها دارد
کد خبر : ۱۶۶۴۸۸


به گزارش صد آنلاین، آلو بخارا به‌عنوان یک میوه خشک مغذی، نقش قابل‌توجهی در تقویت سلامت استخوان‌ها ایفا می‌کند.این اثرات به دلیل ترکیبات متعددی است که در ادامه توضیح داده می‌شود:

۱. ترکیبات فلاوانوئیدی و آنتی‌اکسیدانی

  • فلاوانوئیدها با کاهش استرس اکسیداتیو و التهاب، از تخریب سلول‌های استخوانی جلوگیری می‌کنند. این ترکیبات فعالیت استئوکلاست‌ها (سلول‌های تجزیه‌کننده استخوان) را مهار کرده و به حفظ تراکم استخوان کمک می‌کنند.

  • پلی‌فنول‌های موجود در آلو بخارا نیز با مهار روند پوکی استخوان (استئوپروز) به ویژه در زنان یائسه مرتبط هستند.


۲. مواد معدنی و ویتامین‌های کلیدی

  • بورون (Boron): این ماده معدنی کمیاب در متابولیسم کلسیم و منیزیم نقش دارد و به حفظ مواد معدنی استخوان کمک می‌کند.

  • پتاسیم: با خنثی‌سازی اسیدهای کاهش‌دهنده کلسیم در بدن، از دفع کلسیم استخوان‌ها جلوگیری می‌کند.

  • ویتامین K: برای سنتز پروتئین‌های استخوانی مانند استئوکالسین ضروری است و جذب کلسیم را بهبود می‌بخشد.

  • منگنز و ویتامین C: در تشکیل کلاژن (بافت همبند استخوان) مشارکت دارند.

۳. شواهد علمی

  • مطالعات (از جمله پژوهش‌های دانشگاه پنسیلوانیا) نشان می‌دهند مصرف ۵۰ گرم آلو بخارا (حدود ۵-۶ عدد) روزانه می‌تواند تراکم استخوان را در ناحیه لگن و ستون فقرات بهبود بخشد و از پیشرفت پوکی استخوان جلوگیری کند.

  • در مدل‌های حیوانی، آلو بخارا حتی توانسته روند از دست‌رفتن استخوان را معکوس کند.

۴. ملاحظات مصرف

  • آلو بخارا به‌دلیل فیبر بالا و وجود سوربیتول، در صورت مصرف بیش از حد ممکن است باعث مشکلات گوارشی شود.

  • این میوه باید به‌عنوان بخشی از یک رژیم متعادل حاوی کلسیم، ویتامین D، و ورزش منظم برای سلامت استخوان استفاده شود./اختصاصی صد آنلاین 

اشتراک گذاری:
گزارش خطا
ارسال نظر
پربیننده‌ها پربحث‌ها