دوشنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
به گزارش صد آنلاین، در زیر خواص میوهها بر اساس رنگ آنها بهصورت منظم و واضح آورده شده است:
رنگ زرد: افزایش اشتها
مثال: موز، آناناس، خربزه
رنگ بنفش: حفظ جوانی و شادابی
مثال: انگور بنفش، بلوبری، آلو سیاه
رنگ سبز: بهبود گردش خون
مثال: کیوی، انگور سبز، سیب سبز
رنگ سفید: کاهش خطر سکته قلبی
مثال: گلابی، نارگیل، شلیل سفید
رنگ نارنجی: استحکام استخوانها
مثال: پرتقال، هویج، نارنگی
رنگ قرمز: رفع کمخونی
مثال: توتفرنگی، هندوانه، انار
این دستهبندی بر اساس ترکیبات مفید (مانند آنتیاکسیدانها، ویتامینها و مواد معدنی) موجود در میوههاست. مصرف متنوع میوهها با رنگهای مختلف به سلامت کلی بدن کمک میکند./ اختصاصی صد آنلاین