در مصرف این صبحانه پر مصرف به این نکات دقت کنید
بازدید:۳۰۴
صد آنلاین | برای مصرف سالم و روزانه پنیر، رعایت نکات زیر ضروری است.
به گزارش صد آنلاین،مصرف روزانه پنیر باید متعادل باشد. حدود ۳۰ تا ۵۰ گرم (به اندازه یک قاچ کوچک) برای افراد سالم کافی است.
از مصرف بیش از حد پنیرهای پرچرب (مانند پنیر خامهای یا گودا) خودداری کنید.
نوع پنیر را هوشمندانه انتخاب کنید
پنیرهای کمچرب و کمسدیم (مانند پنیر کوتیج، ریکوتا یا موزارلای کمچرب) گزینههای بهتری هستند.
برای افراد مبتلا به فشار خون بالا یا بیماریهای قلبی، پنیرهای کمنمک (مانند پنیر سوئیسی یا پارمسان کمسدیم) مناسبترند.
اگر عدم تحمل لاکتوز دارید، پنیرهای سفت مانند چدار، پارمسان یا پنیر بز (که لاکتوز کمتری دارند) مصرف کنید.
پنیر را همراه مواد مغذی مصرف کنید
پنیر را با سبزیجات تازه (مانند گوجه، خیار یا اسفناج) یا نان سبوسدار ترکیب کنید تا جذب کلسیم و مواد معدنی بهبود یابد.
از مصرف پنیر با خوراکیهای پرنمک یا چرب (مانند سوسیس یا سیبزمینی سرخشده) پرهیز کنید.
به شرایط سلامتی خود توجه کنید
در صورت ابتلا به کلسترول بالا یا بیماریهای قلبی، مصرف پنیرهای پرچرب (مانند پنیر پیتزا یا چدار) را محدود کنید.
برای افراد مبتلا به مشکلات کلیوی، پنیرهای کمپتاسیم (مانند پنیر کوتیج) توصیه میشود.
از پنیرهای پاستوریزه استفاده کنید
از مصرف پنیرهای غیرپاستوریزه (خام) بهویژه در بارداری یا برای افراد با سیستم ایمنی ضعیف خودداری کنید.
پنیر را جایگزین منابع پروتئینی دیگر کنید
پنیر میتواند بخشی از نیاز روزانه به کلسیم و پروتئین را تامین کند، اما آن را با سایر منابع سالم (مانند ماهی، حبوبات یا مغزها) ترکیب کنید.۷. مراقب افزودنیها باشید
از پنیرهای فرآوریشده با مواد نگهدارنده یا رنگهای مصنوعی اجتناب کنید. پنیرهای طبیعی و ساده را انتخاب نمایید.
پنیرهای گیاهی را امتحان کنید
اگر به لبنیات حساسیت دارید، پنیرهای گیاهی (وگان) بر پایه بادام، سویا یا نخود را انتخاب کنید، اما به ترکیبات و میزان سدیم آنها توجه داشته باشید./ ایسکانیوز