آخرین اخبار
۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۰
بازدید:۲۰۲
مسئول نشر آثار و ارزش‌های مشارکت روحانیت در دفاع مقدس خراسان شمالی گفت: با هدف تحقق بخشی به منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) در خلق آثار فاخر دفاع مقدس، کارگاه یک روزه نویسندگان حوزوی با محوریت شهدای روحانی و روحانیون رزمنده خراسان شمالی در دوران دفاع مقدس برگزار می‌شود.
کد خبر : ۱۶۲۷۹۳

حجت الاسلام «احمد پرهیزگار» مسئول نشر آثار و ارزش‌های مشارکت روحانیت در دفاع مقدس خراسان شمالی در جلسه هم اندیشی برگزاری کارگاه انجمن نویسندگان حوزوی استان، اظهارداشت: با هدف تحقق بخشی به منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) در خلق آثار فاخر دفاع مقدس، کارگاه یک روزه نویسندگان حوزوی با محوریت شهدای روحانی و روحانیون رزمنده خراسان شمالی در دوران دفاع مقدس برگزار می‌شود.

 


وی با تأکید بر ضرورت تبیین نقش روحانیت در دفاع مقدس و ثبت حماسه‌های ماندگار هشت سال دفاع مقدس برای نسل‌های آینده، افزود: کارگاه یک روزه نویسندگان حوزوی با محوریت شهدای طلبه و روحانیون در روز سه شنبه از ساعت ۹ الی ۱۴ با حضور اساتید برجسته و پیشکسوتان دفاع مقدس در محل سالن همایش‌های ایثار شهرستان بجنورد برگزار می‌شود.

 

 

حجت الاسلام پرهیزگار با اشاره به اینکه روحانیون در هشت سال دفاع مقدس پیشتاز بوده و شهیدان زیادی را تقدیم انقلاب کرده است، گفت: این کارگاه با حضور طلاب حوزه‌های علمیه سطح استان، ۱۱۰ نفر از محققین، پژوهشگران و معاونین پژوهشی حوزه‌های علمیه و اساتید حوزه علمیه استان برگزار خواهند شد.

 

 

وی در پایان ضمن اشاره به راه اندازی انجمن نویسندگان حوزوی این استان، گفت: شناسایی و آموزش نویسندگان و نوقلمان حوزوی و واگذار کردن پروژه‌های علمی به آنها از مهم‌ترین اهداف تشکیل این انجمن است. همچنین از طلاب اهل قلم و نوقلم علاقه‌مند به فرهنگ ایثار و شهادت برای همکاری با انجمن نویسندگان حوزوی دعوت می‌شود.
 
انتهای پیام/21111
 
اشتراک گذاری:
ارسال نظر
پربیننده‌ها پربحث‌ها