به گزارش صد آنلاین، مجتبی جباری ، سرمربی تیم استقلال، پس از پایان تمرین ریکاوری امروز، به عنوان پاداشی برای صعود به دور بعدی جام حذفی، تمرین روز دوشنبه استقلالیها را تعطیل اعلام کرد.
جباری در جلسهای که پیش از شروع تمرین ریکاوری با بازیکنان برگزار کرد، از زحمات آنها در دیدار مقابل پیکان تشکر کرد و عملکردشان را ستود. سرمربی جوان استقلال همچنین از بازیکنان خواست که روز فردا به طور کامل استراحت کنند تا برای دیدار سنگین بعدی مقابل آلومینیوم اراک در هفته بیست و هشتم لیگ برتر، از روز سهشنبه (نهم اردیبهشت) با آمادگی کامل در تمرین حاضر شوند.
در تمرین امروز، بازیکنان استقلال به مدت یک ساعت در دو گروه مختلف به انجام تمرینات ریکاوری پرداختند. این تمرینات شامل فعالیتهای سبک برای بازیکنانی بود که در دیدار قبلی مقابل پیکان به میدان رفته بودند، و نوعی تمرین نیمهسنگین برای بازیکنان ذخیره و کسانی که در آن بازی شرکت نکرده بودند. پس از اتمام تمرین، بازیکنان به استخر و سونا رفتند تا فرآیند بازیابی بدنی خود را تکمیل کنند.
تصمیم جباری برای تعطیل کردن تمرین روز دوشنبه و تأکید او بر استراحت کافی، نشاندهنده رویکردی حرفهای و متمرکز به سمت آمادگی برای دیدارهای مهم آینده است. این تصمیم نه تنها باعث افزایش انگیزه بازیکنان شد، بلکه فرصتی برای بازیابی کامل قوا فراهم کرد.
استقلالیها حالا با آمادگی روحی و جسمانی بهتر، منتظر دیدار سخت مقابل آلومینیوم اراک هستند که میتواند نقش مهمی در روند لیگ برتر ایفا کند./ خبر ورزشی