به گزارش صد آنلاین، در این برنامه، ماهر در گفتوگویی با آل گور، معاون سابق رئیسجمهور آمریکا، دلایل پذیرش دعوت ترامپ را تشریح کرد و تأکید کرد که تصمیم او بر اساس کنجکاوی و فرصت منحصر به فرد بود.
بیل ماهر در این برنامه اظهار داشت: «وقتی کسی به شما پیشنهادی میدهد و میگوید این فرد [ترامپ] ۱۰ سال از زندگی ما را تحت تأثیر قرار داده است – چه موافق باشیم چه نه – آیا دوست دارید از نزدیک ببینیدش؟ طبیعتاً هر کسی دوست دارد این فرصت را داشته باشد.»
آل گور نیز ضمن ابراز درک از تصمیم ماهر، یادآور شد که خود نیز پیش از آغاز دوره اول ریاستجمهوری ترامپ، با او دیداری داشته است. این صحبتها در پی اظهارات اخیر آل گور در مراسم افتتاح هفته آب و هوای سانفرانسیسکو انجام شد، جایی که او در انتقاد از دولت ترامپ، مقایسههایی بین اقدامات این دولت و اتفاقات ابتدایی رژیم نازیها در آلمان مطرح کرده بود.
آل گور در این مراسم گفت: «من به خوبی میفهمم که مقایسه رژیم آدولف هیتلر با هیچ جنبش دیگری نادرست است. این رژیم به طور منحصر به فردی شرور بود. ولی در عین حال، درسهای مهمی از تاریخ آن شرارت اولیه وجود دارد.»
وی در ادامه به نظریهای اشاره کرد که توسط تئودور آدورنو ، شاگرد معروف «یورگن هابرماس»، بیان شده بود. آدورنو نوشته بود که اولین قدم در سقوط آن ملت به جهنم، تبدیل همه مسائل حقیقت به مسائل قدرت بود. آل گور توضیح داد که نازیها چگونه به قلب تمایز بین درست و نادرست حمله کردند و این امر باعث شد جامعه به سمت فجایع بزرگ حرکت کند.
بیل ماهر در واکنش به این مقایسهها اظهار داشت: «من فکر میکنم استفاده از کلمه نازی با همه پیچیدگیهایش دشوار است. وقتی این کلمه را به زبان میآورید، حس میکنم که آنها را به عنوان قهرمانان شرارت میبینند و این تنها باعث گمراهی میشود.»
ماهر همچنین به این نکته اشاره کرد که اصطلاح "نازی" برای بسیاری از مردم آمریکا که به ترامپ رای دادهاند، به معنای اتهام به خودشان است. وی افزود: «این برای آنها به نوعی به معنای شما ما را نفرت میبرید میشود.»
این مکالمه پس از آن انجام شد که ماهر به یک مقاله هجوآمیز از لری دیوید با عنوان «شام من با آدولف» واکنش نشان داد. در این مقاله، دیوید به شوخی از دیدار ماهر با ترامپ انتقاد کرده بود و آن را با دیدار فرضی خود با هیتلر در دوران دیکتاتوریاش مقایسه کرده بود.
ماهر در پاسخ به این موضوع گفت: «نگاه کنید، شاید از نظر منطقی کاملاً درست نباشد، ولی هیتلر باید در جایگاه خود باقی بماند. او نماد شرارت است و باید همینطور باقی بماند.»
در ادامه، ماهر با اشاره به نحوه برخورد او با ترامپ در مقایسه با رئیسجمهورهای قبلی مانند بیل کلینتون و باراک اوباما، اظهار داشت: «صادقانه بگویم، من به کلینتون و اوباما رای دادم، ولی هیچوقت راحتیای که با ترامپ داشتم را با هیچکدام از آنها احساس نکردم.»
این اظهارات بیل ماهر در حالی مطرح شد که بحثهای سیاسی و اجتماعی در آمریکا همچنان شدت دارد و نقش شخصیتهای سرشناس مانند ماهر در این گفتوگوها، همواره مورد توجه و انتقاد قرار میگیرد.
بیل ماهر با دفاع از دیدار خود با ترامپ، تأکید کرد که این تصمیم بر اساس کنجکاوی و فرصت منحصر به فرد بوده است. او همچنین نسبت به استفاده از اصطلاح "نازی" در بحثهای سیاسی ابراز دغدغه کرد و توضیح داد که این کلمه میتواند باعث گمراهی و ایجاد سوءتفاهم شود. در نهایت، ماهر بر این باور است که هیتلر باید در جایگاه خود به عنوان نماد شرارت باقی بماند و این جایگاه نباید با سیاستمداران مدرن مقایسه شود./ خبر آنلاین