آخرین اخبار
۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۷:۴۲
با مصرف این سبزی خوش طعم غذا را بهتر هضم کنید
بازدید:۱۸۲
صد آنلاین | جعفری برای درمان سوء هاضمه و سایر شرایط مرتبط با آن از جمله نفخ شکم و قلنج استفاده می شود. این قابلیت این گیاه سودمند را می توان به فیبر آن نسبت داد. فیبر به حرکت آرام و نرم غذاها در دستگاه گوارش کمک می کند. ویژگی های مسهل و ادرارآور این گیاه در جهت گوارش بهتر مفید هستند. Apiol، روغن استخراج شده از دانه های جعفری نیز برای کمک به هضم شناخته شده است.
کد خبر : ۱۶۱۸۶۹

به گزارش صد آنلاین، این گیاه دارای خواص و ترکیباتی است که برای سیستم گوارش مفید هستند:

فیبر غذایی: جعفری حاوی مقداری فیبر است که به بهبود حرکات روده و پیشگیری از یبوست کمک میکند.

ترکیبات آنتیاکسیدانی: آنتیاکسیدانهای موجود در جعفری (مانند فلاونوئیدها و ویتامین C) التهاب را کاهش میدهند و سلامت دستگاه گوارش را تقویت میکنند.

خواص کارمیناتیو: روغنهای فرار در جعفری (مثل آپیول و میریستیسین) ممکن است به کاهش نفخ و گاز معده با تسهیل هضم غذا کمک کنند.

تحریک ترشح آنزیمها: برخی مطالعات نشان میدهند که جعفری میتواند ترشح آنزیمهای گوارشی را تحریک کند، که به تجزیه بهتر مواد غذایی کمک میکند.

سمزدایی: جعفری بهعنوان یک ادرارآور ملایم، به دفع سموم از بدن کمک میکند و فشار روی کلیهها و کبد را کاهش میدهد.

نکات مهم:

مصرف متعادل جعفری بهصورت تازه، خشکشده یا در چای بیخطر است.

زیادهروی در مصرف (بهخصوص روغن یا عصارهٔ غلیظ آن) ممکن است برای زنان باردار یا افراد با مشکلات خاص سلامتی مضر باشد.

برای مشکلات گوارشی مزمن، بهتر است با پزشک یا متخصص تغذیه مشورت شود.

 

اشتراک گذاری:
ارسال نظر
تازه‌ها