به گزارش صد آنلاین، در ادامه به نکات مهمی اشاره میکنیم که باید برای نگهداری صحیح روغن زیتون به آنها توجه کرد.
بر اساس گزارش نیویورک پست ، محل نگهداری روغن زیتون نقش مهمی در ماندگاری و کیفیت آن دارد. نور، گرما و تماس با هوا (اکسیژن) میتوانند باعث خرابی سریع روغن شوند. بنابراین:
گرچه محیط خنک برای نگهداری مواد غذایی مفید است، اما قرار دادن روغن زیتون در یخچال توصیه نمیشود. دلایل آن عبارتند از:
بهترین محل نگهداری، یک کابینت خنک و تاریک در آشپزخانه است.
کارشناسان سایت ویچ تأکید میکنند که عمر مفید مصرف روغن زیتون معمولاً کوتاه است. بهتر است:
برای تشخیص فاسد شدن روغن زیتون، میتوانید از حواس بویایی و چشایی خود استفاده کنید. نشانههای فساد عبارتند از:
روغن زیتون یکی از اجزای اصلی رژیم مدیترانهای است که مزیتهای بسیاری برای سلامت دارد. این روغن میتواند:
برای اینکه بتوانید از کیفیت و فواید سلامتی روغن زیتون بهرهمند شوید، باید به نکات نگهداری آن توجه ویژهای داشته باشید. دور از نور، گرما و اکسیژن نگهداری کنید، از قرار دادن آن در یخچال خودداری کنید و حتماً ظرف چند ماه پس از باز کردن بطری مصرف کنید. همچنین، برای تشخیص فساد، به بو و طعم آن توجه کنید، نه تنها به تاریخ انقضا.
با رعایت این نکات، میتوانید از طعم و مزایای این روغن خوشمزه و سالم بهدرستی لذت ببرید./ سلامت نیوز