۲۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۴
درمان بیماری‌های کبد با این میوه سرشار از کلسیم، فسفر، آهن، گوگرد، منیزیم، روی و پتاسیم
بازدید:۱۰۵
صد آنلاین | میوه فندق سرشار از ویتامین‌هایA،B۱،B۲،C،Eو املاح معدنی کلسیم، فسفر، آهن، گوگرد، منیزیم، روی و پتاسیم است.
کد خبر : ۱۵۹۷۰۲

به گزارش صد آنلاین، همچنین در ۱۰۰ گرم مغز فندق۶۰۰ کالری، در ۱۰۰ گرم فندق با پوست ۳۰۰ کالری و در یک عدد آن ۱۰ کالری انرژی نهفته است.

 

 

به گفته یک متخصص تغذیه ، با مصرف ۱۰ دانه فندق هرفرد می‌تواند بخش عمده‌ای از ویتامینEبدن خود را تامین کند البته فندق علاوه بر مزایای مذکور دارای کالری بالایی است و مصرف بیش از اندازه آن می‌تواند چاق کننده باشد.

 

در میان میوه‌های روغنی، فندق قابل هضم‌ترین و مغذی‌ترین آنها به شمار می‌رود. فندق خشک حدود ۷۰ درصد وزن خود مواد چربی و ۱۵ تا ۲۰ درصد مواد پروتئینی دارد و به سبب فقدان مواد هیدروکربنی، مصرف آن به مبتلایان دیابت توصیه می‌شود.

 

این میوه تقویت کننده معده و روده‌ها بوده و می‌تواند سموم بدن را خارج سازد، از این رو اگر بخواهید به این مزیت فندق دست یابید، آن را هنگام گرسنگی مصرف کنید تا روده‌های شما را تقویت کند.

 

همچنین بر اساس یک تحقیق مشخص شد که استفاده از مکمل‌های ویتامینEو مواد غذایی حاوی این ماده می‌تواند برای درمان بیماران مبتلا به بیماری‌های کبد ی مفید باشد./ خبرنگاران جوان

اشتراک گذاری:
ارسال نظر