سهشنبه ۲۶ فروردين ۱۴۰۴
به گزارش صد آنلاین، یونجه، گیاهی از خانواده حبوبات است که خواص دارویی بسیاری دارد. در گذشته، یونجه تنها در آسیای جنوبی و مرکزی رشد میکرد، اما اکنون در سراسر جهان کشت میشود. برای تهیه عرق یونجه، گیاه یونجه را میجوشانند و بخار ایجاد شده را خنک میکنند تا عرق به دست آید.
این عرق در طب سنتی دارای طبع گرم وتر است و به دلیل فواید متعدد، به طور گستردهای مورد استفاده قرار میگیرد.
عرق یونجه دارای خواص بیشماری است که از جمله مهمترین آنها میتوان به کاهش کلسترول خون، کاهش قند خون و ضد دیابت بودن، تسکین علائم یائسگی، خاصیت آنتیاکسیدانی و ضد التهابی، کمک به پاکسازی کبد و افزایش وزن و چاقی اشاره کرد. این خواص به دلیل محتوای بالای ویتامینها، مواد معدنی و پروتئینهای موجود در یونجه به وجود میآید./ عصر ایران